Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

С 8 Березня

С 8 Березня

Дорогі Жінки Прибужанівської громади та Вознесенського району

13:53 06.03.2017

Тренінг для активістів громади

Тренінг для активістів громади

До відома місцевих активістів 23.02.2017 року в приміщені Прибужанівської сільської ради відбудеться тренінг на тему "Роль та методи інформаційної діяльності для влади та громади. Отримуємо зворотній звязок". Тривалість тренінгу 1 день.

14:15 10.02.2017

Спільна власність

Спільна власність

Щодо спільної власності на земельну ділянку Згідно із частиною першою статті 116 Земельного кодексу України (далі – Кодекс) громадяни та юридичні особи набувають права власності та права користування земельними ділянками із земель державної та комунальної власності за рішенням органів виконавчої влади або органів місцевого самоврядування в межах їх повноважень, визначених цим Кодексом або за результатами аукціону.

11:27 10.02.2017

Прийняття Децентралізаційних законів

Прийняття Децентралізаційних законів

     9 лютого 2017 року Верховна Рада нарешті спромоглась прийняти вже  ЧОТИРИ   "децентралізаційні" закони.  Отже, прийнято:  1. Закон України № 4742 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо статусу старости села, селища)"  2. Закон України №4110 "Про внесення змін до деяких законів України щодо набуття повноважень сільських,міських голів".  3. (НАЙГОЛОВНІШЕ!!!) Закон України №4772 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо добровільного приєднання територіальних громад)"

10:29 10.02.2017

До відома жителів Прибужанівської ОТГ

До відома жителів Прибужанівської ОТГ

З прийняттям Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» від 5 лютого 2015 року стартувала одна з найголовніших реформ в Україні. Почав свою дію процес децентралізації – передачі повноважень від центральних органів до місцевих. Прибужанівська сільська рада, не будучи осторонь від можливості змінити щось на краще, вирішила створити свою ОТГ.

13:32 24.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь