A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

4 вересня голова Молодіжної ради Прибужанівської ОТГ Андрій Кравченко взяв участь у Всеукраїнській конференції "Молодіжна політика в умовах децентралізації"

Дата: 01.10.2017 22:15
Кількість переглядів: 1265

4 вересня  голова Молодіжної  ради Прибужанівської  ОТГ  Андрій Кравченко  взяв участь у  Всеукраїнській  конференції "Молодіжна політика в  умовах  децентралізації"

«Молодь — це наше сьогодення, і нам разом потрібно робити так, щоб молоді люди відчували, що це їх час, їх відповідальність, та брали активну участь у прийнятті рішень. Саме тоді ми разом досягнемо успіху і тих результатів, до яких прагнемо»- під таким гаслом 4 вересня у місті Києві  відбулась Всеукраїнська конференція «Молодіжна політика в умовах децентралізації», організована Міністерством молоді та спорту України у співпраці з  програмою "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Звичайно на конференцію  були запрошені представники центральних і місцевих органів виконавчої влади, асоціацій органів місцевого самоврядування, ОТГ, міжнародних донорських проектів і організацій, експерти, науковці, активна молодь. Саме ці люди працювали над тим, якими мають бути мета, функції, повноваження та джерела фінансування молодіжної політики на різних рівнях.

Розпочався захід з привітання менеджера з управління проектами Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Марата Кюрчевського. Він говорив про засади майбутнього, створення можливості для молоді розкрити творчий інтелектуальний лідерський потенціал, застосувати свої навички,бо все це необхідно для покращення життя та розвитку держави.

Не менш важливим став виступ директора програми міжнародної технічної допомоги «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) Беррі Ріда. Він наголосив на важливості та необхідності роботи з молоддю в об'єднаних територіальних громадах.

Далі,учасники заходу заслухали заступника Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема . Він повідомив учасникам конференції про реалізацію молодіжної політики в умовах децентралізації,а також презентував результати опитування молоді щодо їхньої обізнаності з питань децентралізації.

Після вітального слова організаторів конференції розпочалася основна  її частина ,під час якої учасники заходу ознайомились з практичним досвідом молодіжної роботи на локальному рівні. І ось настала черга для представників молодіжних організацій  трьох областей України,які ділились свої досвідом роботи  своїх молодіжних рад. Звичайно, виступити  перед такою аудиторією та представити свою область завдання не з простих та досить відповідальних. Миколаївську область, представив голова Молодіжної ради  Прибужанівської ОТГ Андрій Кравченко. Він поділився досвідом роботи  своєї Молодіжної ради, яка плідно працює над покращенням життя у Прибужанівськії ОТГ. В запасі активної молоді безліч ідей для проектів та акцій. На даний момент учасники Молодіжної  ради втілюють в життя проект по створенню центру дозвілля для молоді. Також у планах другий молодіжний проект  «Молодь за здоровий спосіб життя» . Планується мотивувати та залучати ще більше молоді, аби разом будувати краще життя  ОТГ.

Далі учасники конференції від теорії перейшли до практики,а саме розпочалося обговорення моделей реалізації молодіжної політики на різних рівнях . Нам випала честь працювати за одним  столом з головою Асоціації об’єднаних територіальних громад,директором департаменту з питань місцевого самоврядування,головою Комісії з питань фізичної культури та спорту та з заступником Міністра молоді та спорту України.

По закінченню конференції голові Молодіжної ради  Прибужанівської ОТГ Андрію Кравченко вдалося поспілкуватись із заступником Міністра молоді та спорту України Олександром Яремою та директором програми DOBRE Беррі Рідом. Дуже приємно,що є люди ,яким не байдужа доля молоді об’єднаних територіальних громад,які спонукають до саморозвитку та самовіддачі своїй справі.

Прибужанівська ОТГ висловлює велику подяку організаторам Всеукраїнської конференції за чудову нагоду поділитись досвідом роботи,зустріти нових друзів,позитивні емоції та  надану корисну інформацію.

Голова Молодіжної ради Прибужанівської ОТГ Андрій Кравченко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь