Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

В Яструбиновому створено гурток "Робототехніка"

Дата: 08.07.2024 11:47
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

 

Гурток робототехніки — це місце в якому діти освоюють базові поняття програмування, механіки та інженерії, навчаються спільної роботи та збирають роботів. Робототехніка залучає учнів до процесу, мотивує їх у навчальній діяльгості, урізноманітнює програму, використовує групові методи навчання, налагоджує мідпредметні зв’язки.
Завдяки проєкту "Відновлюємо нашу громаду разом!" для Яструбинівського ліцею було закуплено обладнання для гуртка “Робототехніка”. Вже проведено ознайомлення та декілька занять. Протягом літніх канікул гурток працюватиме з вівторка по п'ятницю з 10 до 12 у приміщенні сільської бібліотеки (2 поверх адмінбудівлі старостату ради).

Даний проєкт реалізується в рамках Проєкту "Відновлюємо нашу громаду разом" МГО "Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ" за підтримки Фонду "Партнерство за сильну Україну", який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, США, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь