Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Шановні фермери, аграрії, господарі землі! Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем фермера!

Дата: 19.06.2024 12:54
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

День фермера – молоде свято, яке відзначається в Україні на державному рівні 19 червня. Фермер – це покликання, адже тільки людина, яка любить рідний край, землю та все живе, готова віддатися нелегкій справі аграрія всією душею. Лише завдяки наполегливій праці, залізній витримки, завзятості, кмітливості, стійкості, впевненості фермерство живе та сприяє стабільному розвитку. У цей святковий день хочу звернутися до керівників та працівників фермерських господарств усієї Прибужанівської громади. Своєю самовідданою працею ви вносите величезний внесок не лише у розвиток громади, а й усього агропромислового сектору та продовольчої безпеки нашої держави. Саме завдяки вам у такий нелегкий для держави час створюються робочі місця, наповнюється бюджет громади, що дає впевненість у завтрашньому дні. На ваших мужніх плечах величезна відповідальність – аби на столах був хліб і до хліба.

Щиро вдячний Вам за любов до рідної землі! Я бажаю вам погожих погодних умов, щедрих врожаїв. Нехай ваші господарства будуть прибутковими. Бажаю впевнено тримати курс на успіх та процвітання. Трудових здобутків, невичерпної енергії, професійної удачі та втілення у життя найсміливіших задумів і планів. Нехай фермерський рух постійно відчуває позитивний імпульс! Гарного господарювання!

З повагою                                           Олександр Тараненко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь