Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Оголошення про наміри закупівлі генератора КП "Мартинівське ЖКГ"

Дата: 11.12.2023 10:13
Кількість переглядів: 136

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС - ДК 021:2015: 31120000-3 — Генератори (Генератор дизельний Gucbir GJY66 або еквівалент ДК 021:2015: 31121100-1)

Вид та ідентифікатор закупівлі - Відкриті торги з особливостями UA-2023-12-11-020395-a

Очікувана вартість предмета закупівлі - 650 000,00 грн. (Шістсот п’ятдесят тисяч грн. 00 коп.)  з ПДВ.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Продукція має бути новою, яка не була у використанні (надати лист-гарантію (в довільній формі) про те, що все запропоноване Учасником обладнання є новим та раніше не використовувалося).

Товар повинен бути укомплектований паспортами, гарантійними талонами та іншими необхідними документами (інструкціями, тощо) (надати в складі пропозиції).

Термін гарантії має дорівнювати не менше 12 місяців або 1000 мотогодин, що наступить раніше, з дати поставки товару.

Учасник у складі тендерної пропозиції надає Таблицю-порівняння щодо відповідності Товару, що пропонується, технічним вимогам та специфікації Замовника (надати таблицю-порівняння складену на основі таблиць технічної специфікації).

Для підтвердження якості та відповідності технічних характеристик предмета закупівлі Учасником в складі пропозиції надаються:

  • Сертифікат відповідності продукції нормам TS EN ISO 12100:2010, TS EN 602044-1, TS EN 55011, TS EN IEC 61000-6-2, TS EN IEC 61000-6-4, TS EN 61000-4-11, TS EN 61000-4-5, TS EN 61000-4-4, TS EN 61000-4-2, ISO 8528-12, ISO 8528-5, EN ISO 8528-13 та/або Висновок державної санітарно-епідеміологічної служби на дизельний генератор.

Доставка обладнання здійснюється на територію замовника з перевіркою комплектності, цілісності та відсутності пошкоджень в присутності представників Замовника на безкоштовній основі (учаснику надати лист-гарантію).

Постачальник повинен бути офіційним дилером або дистриб’ютором виробника обладнання (учаснику надати лист-підтвердження від виробника).

Копія посвідчень (не менше трьох) співробітників про проходження навчання та перевірку знань НПА з питань охорони праці на групу допуску в електроустановках до 1000В.

Учасник у складі тендерної пропозиції надає гарантійний лист з підтвердженням:

- наявність хоча б не менше 1 сервісної бригади з автомобілями для здійснення виїздів на об’єкт Замовника;

- наявність складу всіх необхідних запасних частин  для двигуна, альтернатора та наявність контролерів якими будуть укомплектовані дизель-генератори;

- наявність навантажувального стенду для можливості перевірки працездатності і відповідності заявленій потужності дизель-генераторів під навантаженням.

- проведення технічної передпродажної підготовки обладнання в сервісному центрі Учасника;

- проведення усного інструктажу з правил монтажу дизель-генератора;

- проведення одноразового навчання та інструктажу з правил експлуатації і обслуговування устаткування обслуговуючим персоналом.

Надані учасником технічні параметри мають бути підтверджені посиланням в тендерній пропозиції на відповідний сайт виробника, де зазначені запропонований генератор та його технічні характеристики та фото запропонованого товару.

Максимальна сума закупівлі включає вартість доставки, вартість робіт та послуг з монтажу/встановлення, про що учасник надає гарантійний лист.

Гарантійний лист про здійснення планових сервісних обслуговувань та діагностик на сервісній станції Учасника (власній чи партнерській) із зазначенням місце розташування та контактного телефону, режиму роботи.

Технічні вимоги до предмету закупівлі

 

№ з/п

Найменування параметру

Критерій

Значення

Од. вим.

К-ть

Вимога Замовника

Пропозиція Учасника

1

Генератор дизельний Gucbir GJY66 або еквівалент

-

-

 

шт.

1

 

Кількість фаз

не менше

3

3

 

 

Тип генератора

Дизельний

 

Витрати палива:

не більше

12,1 л при навантаженні 100%

 

не більше

9,71 л при навантаженні 75%

 

не більше

7,57 л при навантаженні 50%

 

Тип запуску:

Електростарт

 

Тип установки:

Стаціонарна

 

Відповідність ДСТУ тощо

ISO 8528-5:2005

 

Обсяг паливного бака:

не менше

220л

 

Максимальна потужність:

не менше

66 кВА, 53 кВт

 

Напруга

230/400 50 Гц

 

Частота

50 Гц

 

Тип двигуна:

4-циліндровий 4-тактний дизельний двигун

 

Робочий об’єм двигуна:

4,1л

 

Номінальна потужність:

не менше

60 кВА, 48 кВт

 

Шумозахисний всепогодний кожух

є

 

Частота обертання

не менше

1500 об/хв

 

Паливо

дизельне

 

Об’єм оливи

не менше

10,46л

 

Габарити в корпусі

2440*1000*1850мм

 

Комплектація

Акумулятор

 

Рік виготовлення дизельного генератора

не раніше

2023

 

Гарантійний термін, місяців/мотогодин

не менше

12 місяців або 1000 мотогодин

 

Технічне оснащення

Обов`зково

На причепі

 

Надання робіт та послуг по встановленню Товару:

Вартість доставки Товару в місце поставки, вартість упаковки Товару, маркування, відповідального зберігання (в разі необхідності), завантажувальні / розвантажувальні роботи, доставка в приміщення, шефмонтаж, вивіз упаковки (тари) Товару, пусконалагоджувальні роботи  здійснюється за рахунок Учасника.

Роботи виконуються персоналом відповідної кваліфікації з наявністю документів, які її підтверджують, та відповідно до чинних нормативних документів.

Роботи виконуються з використанням сертифікованих в Україні обладнання та матеріалів.

Вартість товару включає усі податки, обов’язкові збори і платежі, витрати на відрядження, вартість матеріалів і обладнання, інші витрати, які пов’язані з виконанням робіт, що стосуються предмету закупівлі і/або по договору.

Придбання обладнання та матеріалів, необхідних для виконання договору, здійснюється учасником (постачальником) та входять у вартість товару.

Примітка: У разі, якщо у технічних вимогах міститься посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника − читати "або еквівалент". У разі надання еквіваленту, що відповідає, або є кращим за вказані в Додатку показники (параметри) зазначити повні параметри еквіваленту, в окремому листі.

З метою перевірки відповідності учасника вимогам тендерної документації, замовник має право самостійно перевірити відповідність документів або інформації, установленим вимогам (у т.ч. на офіційних сайтах чи в інших тендерних закупівлях, за допомогою офіційних державних реєстрів тощо), фактично обстежити запропонований учасником товар зі складанням документу довільної форми, а за потреби надсилати відповідні запити або звернення згідно Особливостей тощо. У разі зазначення у тендерній пропозиції будь-якої недостовірної інформації, замовник відхиляє тендерну пропозицію такого учасника відповідно до Особливостей.

До ціни пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та укладення договору про закупівлю.

Витрати учасника, пов’язані з підготовкою та поданням пропозиції, не відшкодовуються (в тому числі й у разі відміни торгів чи визнання торгів такими, що не відбулися).

Замовник приймає товар лише у зібраному стані.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі - Відповідно до листа Мінекономрозвитку України № 3302-06/29640-06 від 14.09.2016 при визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховувати, зокрема, виходячи з потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо. Разом з тим відносини, що виникають у процесі складання, розгляду, затвердження, виконання бюджетів, звітування про їх виконання та контролю за дотриманням бюджетного законодавства регулює Бюджетний кодекс України. Законом не визначено органів, які уповноважені надавати офіційну інформацію щодо вартості товарів, робіт і послуг та переліку документів, якими замовник має послуговуватись під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі. З огляду на викладене, замовник самостійно визначає очікувану вартість предмета закупівлі, зважаючи на його специфіку, з дотриманням принципів, закріплених у статті 5 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі-Закон), та законодавства в цілому.
Замовник самостійно обирає шлях здійснення такого моніторингу, бо дане питання законодавчо не врегульовано. При цьому замовник зважає на принципи здійснення закупівель, закріплені у статті 5 Закону. Закупівлі здійснюють за такими принципами: добросовісна конкуренція серед учасників; максимальна економія та ефективність; відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель; недискримінація учасників; об’єктивна та неупереджена оцінка тендерних пропозицій; запобігання корупційним діям і зловживанням. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі середньої ціни на ринку, шляхом моніторингу ринкових цін, комерційних пропозицій на аналогічний товар. Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 No 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби. Очікувана вартість на закупівлю
ДК 021:2015: 31120000-3 — Генератори (Генератор дизельний Gucbir GJY66 або еквівалент ДК 021:2015: 31121100-1) складає 650 000,00 грн. (Шістсот п’ятдесят тисяч грн. 00 коп.)  з ПДВ.

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь