Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Шановні Захисники та Захисниці України! Дякуємо вам за сумлінне виконання службових обов’язків, за можливість жити і працювати під мирним небом, за те, що кожного дня, ризикуючи власним життям, оберігаєте нас!

Дата: 01.10.2023 15:37
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

    Знаменна дата 01 жовтня у нашій Державі об’єднує величні свята – День Захисників і Захисниць України, День Українського козацтва, День створення Української Повстанської Армії та релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цей день уособлює мужність та героїзм захисників рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

 В Україні триває повномасштабна війна, і вірні сини та доньки своєї Батьківщини, нащадки славних козаків, щохвилини ризикуючи життям, продовжують долати ворога, стояти на варті нашого миру та спокою, захищати свою родину, свій народ, свою країну. Чимало з них, на жаль, уже немає з нами. Ці Герої з великої літери віддали найцінніше, що у них було – своє життя, аби ми могли жити у вільній державі. За це їм доземний уклін, вдячність, хвала та вічна слава!

    Сьогодні уся наша Прибужанівська територіальна громада висловлює найщиріші слова вдячності Захисникам і Захисницям, які боронять Україну від московського окупанта. Нехай Пресвята Богородиця покриває українських воїнів своїм Покровом, підтримує їх і береже у всіх справах та починаннях. Бажаємо нашим мужнім Героям міцного здоров’я, невичерпної енергії, стійкості духу, витримки, успіхів, сил та віри у Перемогу, яка обов’язково буде!

          Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників та захисниць української землі!

    Дорога громадо, зичимо всім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Продовжуймо підтримувати наших Захисників, і нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність завжди житиме в наших серцях!

   Слава Україні! Слава Українським Героям!

                                                                                         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь