Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Шановні Захисники та Захисниці України! Дякуємо вам за сумлінне виконання службових обов’язків, за можливість жити і працювати під мирним небом, за те, що кожного дня, ризикуючи власним життям, оберігаєте нас!

Дата: 01.10.2023 15:37
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

    Знаменна дата 01 жовтня у нашій Державі об’єднує величні свята – День Захисників і Захисниць України, День Українського козацтва, День створення Української Повстанської Армії та релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цей день уособлює мужність та героїзм захисників рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

 В Україні триває повномасштабна війна, і вірні сини та доньки своєї Батьківщини, нащадки славних козаків, щохвилини ризикуючи життям, продовжують долати ворога, стояти на варті нашого миру та спокою, захищати свою родину, свій народ, свою країну. Чимало з них, на жаль, уже немає з нами. Ці Герої з великої літери віддали найцінніше, що у них було – своє життя, аби ми могли жити у вільній державі. За це їм доземний уклін, вдячність, хвала та вічна слава!

    Сьогодні уся наша Прибужанівська територіальна громада висловлює найщиріші слова вдячності Захисникам і Захисницям, які боронять Україну від московського окупанта. Нехай Пресвята Богородиця покриває українських воїнів своїм Покровом, підтримує їх і береже у всіх справах та починаннях. Бажаємо нашим мужнім Героям міцного здоров’я, невичерпної енергії, стійкості духу, витримки, успіхів, сил та віри у Перемогу, яка обов’язково буде!

          Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників та захисниць української землі!

    Дорога громадо, зичимо всім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Продовжуймо підтримувати наших Захисників, і нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність завжди житиме в наших серцях!

   Слава Україні! Слава Українським Героям!

                                                                                         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь