Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

     Дорогі учні,  шановні освітяни та батьки!  Прийміть найтепліші привітання з Днем знань і початком нового навчального року!

Дата: 01.09.2023 14:59
Кількість переглядів: 294

    Фото без опису    

          1 вересня – це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас та дає можливість   учням повернутися  до своєї другої домівки – у школу.

          Дорогі учні, ви вступаєте у прекрасний світ творчого пошуку, пізнання таємничого світу науки.  Вірю, що на цій дорозі ви розкриєте свої таланти та втілите бажання. Хай ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до нашої країни, а молодечий запал та енергія скеровані для побудови вашого майбутнього та майбутнього Української Держави.

         Особливі вітання тим, хто цього року йде до першого класу. Це - особлива подія у вашому житті, чудовий і надзвичайно цікавий час, з якого розпочинається світла дорога до знань і успіхів. Сьогодні ви вперше сядете за шкільні парти навчальних закладів. Свято першого дзвоника – урочиста подія, яка вам та вашим батькам запам`ятається на все життя. Ви увійдете до єдиної шкільної родини. Перед вами відкриються тисячі доріг країни Знань і вічних істин Добра, Краси, Здоров`я. Нехай збудуться всі ваші мрії та сподівання ваших батьків, які хочуть бачити своїх дітей розумними, освіченими, вихованими та високоморальними!

         Висловлюю  подяку вам, освітяни, за відданість молоді та професіоналізм, щоденну працю і за все, що ви робите для підвищення якості нашої освіти. Щастя вам, міцного здоров`я, натхненної праці та творчих успіхів.

          Найщиріші вітання і вам, шановні батьки. Збувається мрія ваших родин - діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

        Всім учням – наполегливості, відмінних оцінок, творчості та насиченого життя в наступаючому навчальному році! Упевнений, що всім під силу подолати труднощі, стати по-справжньому освіченими людьми і внести свій вклад у розвиток нашої країни.

 

                             З повагою,  сільський голова  Олександр Тараненко            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь