A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

«Ніколи знову!» В День пам'яті та примирення в Прибужанівській громаді віддали данину пам’яті полеглим Героям-переможцям

Дата: 09.05.2023 00:06
Кількість переглядів: 1105

   Сьогодні ми з усім цивілізованим світом згадуємо найжахливішу трагедію людства минулого століття – Другу світову війну. Останніми роками в ці травневі дні ми часто чули від сусідньої держави : «Мы можем повторить». Але ми й збагнути не могли, що таке дійсно може стати реальністю. Це сталося… Знову варвари прийшли на нашу землю.  Жорстокі,  зухвалі та одержимі власною нікчемною величчю.

Але ми переможемо, бо добро завжди перемагає зло! Заради майбутнього, заради дітей, заради нашої милої України! Ми переможемо це світове зло, інакшого варіанту в нас просто немає,  бо ми на рідній землі і захищаємо тих, кого любимо.  Сьогодні нового святого змісту набули слова «Слава Україні – Героям Слава!».  Ми зупинемо російське «Можем повторить», щоб перемогло українське і загальносвітове «Ніколи знову!»

        Низько вклоняємось і славимо усіх, хто у напружений, найкритичніший і найважливіший момент життя нашої країни не відступив і пожертвував собою заради своєї Батьківщини! Час не владний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг воїнів-захисників житиме!

   В День пам'яті та примирення  в  Прибужанівській громаді  віддали данину пам’яті полеглим Героям-переможцям, вшанували пам'ять про загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя братських  могил воїнів-визволителів,  пам’ятних  знаків  Героям України та відвідали ветеранів.

       Пам'ятаємоФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь