A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ЗІ СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА, ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 13.10.2021 21:43
Кількість переглядів: 7062

 

Фото без опису   

    14 жовтня об’єднує величні свята – день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та нещодавно запроваджене державне свято – День захисників  і захисниць України. 

    Пресвята Богородиця в усі часи вважалась заступницею народу України, покровителькою українських козаків та військових, які боронили нашу рідну землю від ворогів.

    Усім  козакам та козачатам, їх родинам зичу щастя, здоров’я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля розквіту України.

      У цей день ми вшановуємо всіх тих, хто продовжує боротися за нашу свободу. Висловлюю  щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє життя за світле майбутнє України, чиї героїчні дії, мужність та самовідданість стають прикладом для майбутніх поколінь.

     Прийміть найщиріші вітання із Днем захисників і захисниць України, святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва!

    Усім  щиро бажаю, аби Пресвята Богородиця оберігала нас, Україну, берегла життя наших захисників. Зичу всім міцного козацького здоров’я, миру, невичерпної енергії, віри, незламної волі до перемоги та патріотизму, який допоможе долати будь-які перешкоди!

    Бажаю нашим героям міцного здоров’я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

 

З повагою,

сільський голова Олександр  Тараненко

та апарат сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь