A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Програма «Шкільний автобус» – у дії 

Дата: 07.05.2021 14:53
Кількість переглядів: 3692

Програма «Шкільний автобус» – у дії

Фото без опису 

   На виконання програми «Шкільний автобус» у Прибужанівській сільській раді закуплено новий автобус Еталон А08116Ш місткістю 33 пасажири.

Це стало можливим завдяки співфінансуванню з обласного та місцевого бюджетів 50х50%.  Загальна вартість нового транспортного засобу склала 1 млн. 947 тис. грн. Сума співфінансування  сільської ради становить 1 млн. грн. Ці кошти закумульовані за рахунок зекономлених залишків освітньої субвенції за 2019 рік. Закупівля через систему ПРОЗОРРО здійснена департаментом освіти і науки Миколаївської ОДА у вересні 2020 року. Значний час зайняла процедура передачі з області в громаду. І зрештою 13.04.2021 року завдяки наполегливим зусиллям господарської групи транспортний засіб зареєстровано й узято на облік.  Автобус передано на баланс відділу освіти, молоді та спорту й закріплено за Яструбинівською ЗОШ І-ІІІ ст. Він замінить старенький КАВЗ-3976 2004 року випуску.  Щодня водієві Шпанюку Миколі Івановичу доводиться долати близько 50 км маршруту в непростих дорожніх умовах.  Але долати цей шлях у новому комфортабельному автобусі тепер буде набагато приємніше майже 20-ти учням сіл Рюмівське, Бакай, які підвозяться до Дмитрівської ЗОШ І-ІІ ст., та 25-ти школярам і кільком дошкільнятам Дмитрівки, Новопристані, Андрійчикового та Яструбинового, що прямують у школу й садок села Яструбинове під супроводом виховательки Тетяни Миколаївни Попової.

Успіхів усім учасникам навчально-виховного процесу, гарного настрою та міцного здоров’я. Довгого пробігу шкільному автобусу!  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь