A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Повідомлення про оприлюднення проекту Схеми планування Прибужанівської ОТГ Миколаївської області, звіту про стратегічну екологічну оцінку та початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості

Дата: 02.03.2021 08:53
Кількість переглядів: 1285

Фото без опису

Шановні мешканці

Прибужанівської сільської ради

    Повідомлення про оприлюднення проекту Схеми планування Прибужанівської ОТГ Миколаївської області, звіту про стратегічну екологічну оцінку та початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості

 

Проект Схеми планування Прибужанівської ОТГ Миколаївської області розроблено з метою обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території громади. Завданнями Схеми планування території громади є визначення основних принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території; формування системи громадського обслуговування населення; організація вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою; організація цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів; визначення основних принципів охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини; визначення послідовності реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

 

Розробник – ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ ЦИВІЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА».

 

Повідомляємо, що з 4-го березня 2021 року і триває до 3-го квітня 2021 року будуть здійснені громадські обговорення  відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Громадські слухання відбудуться 15 березня 2021р. о 15:00 год. за адресою: Миколаївська обл., Вознесенський р-н, с. Прибужани, вул. Одеська, 18 , в приміщені сільської ради . Заплановано прилюдне обговорення проекту містобудівної документації «Схеми планування Прибужанівської ОТГ Миколаївської області» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку  (розділ «Охорона навколишнього природного середовища»).

Ознайомитись із проектом Схеми планування Прибужанівської ОТГ Миколаївської області та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в Прибужанівській сільській раді за адресою Миколаївська обл., Вознесенський р-н, с. Прибужани, вул. Одеська, 18. та за посиланням:

https://prybuzhanivska-gromada.gov.ua/prostorove-planuvannya-08-45-04-02-03-2021/

 

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі:
56523, Миколаївська  область, Вознесенський район, с.Прибужани  вул. Одеська б.18

Відповідальний  за розгляд пропозицій громадськості  -  заступник сільського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради  Прибужанівської

сільської ради Зайва Мирослава Володимирівна   (тел.0666018783) Електронна адреса: mirazayva@gmail.com

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 04.03.2021 по 03.04.2021.

 

Наявна екологічна  інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування знаходиться в Прибужанівській сільській раді.

 

Проведення транскордонних консультацій не потребує.


Запрошуємо Вас на відеоконференцію “Громадські обговорення схеми планування Прибужанівської ОТГ”, яка відбудеться у понеділок, 15 березня 2021р. о 15:00. Конференція стане доступною для входу за 10 хвилин до початку, о 14:50.

Конференція відбудеться у додатку Zoom. Для участі в конференції Вам знадобиться:

 

Ідентификатор конференції: 858 9304 3464

Код доступу: 553805

 

Підключитися до громадського обговорення можна за наступним посиланням наступним посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/85893043464?pwd=bi9hSTNFMkgzQ0V6bm51WUpLV01TUT09

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь