A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

15 комп’ютерів передано бібліотекам Прибужанівської ОТГ завдяки проєкту "Дія.Цифрова освіта"

Дата: 25.11.2020 21:48
Кількість переглядів: 2952

Бібліотеки в селі несуть важливу соціальну місію — вони є простором для роботи, спілкування, відпочинку й навчання. Тож стан сільської бібліотеки багато говорить про розвиток самого села.

Завдяки проекту «Дія. Цифрова освіта» Міністерство цифрової трансформації України спільно з партнерами допомагає регіональним та сільським бібліотекам із технічним обладнанням, зокрема, забезпеченням комп’ютерною технікою. Мета - за допомогою комп’ютеризаціі? перетворити бібліотеки на сучасні багатофункціональні простори, як у розвинутих країнах.

Важливо, що на реалізацію проекту не витрачали державних коштів. Це стало можливим завдяки передачі техніки партнерами — Favorit Foundation.

Міністерство цифрової трансформації завдяки проєкту Дія.Цифрова освіта отримало можливість комп’ютеризувати міста та села і передати за сприяння Української бібліотечної асоціації 5000 одиниць комп‘ютерної техніки бібліотекам.

Сьогодні, 25 листопада, відбулась зустріч голови Вознесенської районної державної адміністрації Івана Білоконя з головою Прибужанівської  сільської ради  Олександром Тараненком з приводу передачі 15 комп’ютерніх  комплектів  для трьох бібліотек громади.    «Сподіваємося що бібліотеки в селах зможуть стати осередками не лише читання, інтелектуального та культурного життя, а й якісної цифрової освіти. Бібліотеки є саме тими закладами, де люди можуть реалізувати свою потребу в цифровій освіті безкоштовно» - наголосив Іван Білоконь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь