A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Люди, що дарують казку!

Дата: 03.01.2018 16:48
Кількість переглядів: 659

Люди, що дарують казку !

Новий рік – найулюбленіше свято. Напередодні новорічних  свят нас завжди охоплює дивне відчуття, наче має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята – вибирають красиві ялинки, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких. Змалечку Новий рік – це наче казка для всіх людей.

   Особливо чекають Новий рік діти, адже Дід Мороз повинен принести їм купу подарунків. А як хочеться побачити справжнього Діда Мороза, коли він вночі кладе під ялинку подарунки .

   Справжнє диво… Чи не його бажав у дитячих думках майже кожен. Мабуть, мріяли про нього і люди, які, ставши дорослими, при кожній нагоді намагаються подарувати   дітям  щасливі моменти життя. На превелике щастя, кожного року таких людей стає все більше. Особливо хвилююче, коли завдяки їх небайдужості з’являються щасливі посмішки на дитячих обличчях, і малеча починає вірити у справжні дива.

   Ви, напевне, здогадалися, що мова йде про наших спонсорів, без допомоги, матеріальної підтримки яких, не змогла б завітати зимова казка у дитячі серця.

  Так, 30 грудня 2017 року в Мартинівському ЦДМ відбулася святкова подія – свято Новорічної ялинки, де діти взяли актину участь в проведенні свята та приємно здивували всіх,  хто завітав на це свято.  Красуню  ялинку  придбав  для центру  дозвілля  Квашенко  Валерій Іванович, а  солодкі  подарунки  для  дітей  надав  Попада  Афанасій Анатолійович .

   Керівник центру та мешканці села Мартинівське щиро дякують  голові  Прибужанівської  сільської  ради  Тараненко  Олександру  Анатолійовичу  та  спонсорам  за  небайдужість  та  підтримку.

 Щиро дякуємо Вам за те, що Ви подарували нашим дітям солодке свято. Нехай Господь віддячить Вам за добрі діла сторицею. Бажаємо Вам світлої Господньої радості, миру, здоров’я і благополуччя. Нехай   Господь  береже Вас і Ваші родини.

Щастя безмежного в році новому!

Миру і радості Вашому дому!

Нехай Вам майбутнє дарує надію й

Збуваються усі Ваші мрії!

Завідуюча центром дозвілля Демченко Т.С.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь