A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Звіт сектору культури за 2019 рік

Дата: 24.06.2020 14:16
Кількість переглядів: 795

Звіт сектору культури за 2019 рік

Звіти (для перегляду Google Диск)

У квітні 2017 року Прибужанівський, Тімірязєвський, Дмитрівський, Новосілківський, Яструбинівський сільські будинки культури, Мартинівський Центр Дозвілля Молоді та Мартинівський  і Андрійчиківський клуби об’єдналися в одну громаду, сектор культури якої підпорядковується Міністерству культури України.  Раніше вищеназвані заклади залежали від районного відділу культури. Таким чином до Прибужанівської громади перейшли 8 клубів та 6 бібліотек.

За підтримки сільського голови, Тараненка Олександра Анатолійовича, місцевих депутатів і фермерів заходи дозвілля проводяться не лише на території кожного села окремо від інших клубів та центрів, а також ми стараємося об’єднувати зусилля та створювати спільні концерти, вечори відпочинку, спортивні змагання, виставки тощо.

З 2018 року  вже проводились  спільні заходи, концерти, вечори відпочинку, спортивні змагання, виставки тощо.

Протягом року у сфері культури багато людей працювали на розвиток народного аматорського мистецтва, відродження народних традицій, свят та обрядів, організації дозвілля, відзначення державних, народних, професійних свят, забезпечення належного рівня виховної та творчої роботи дитячих гуртків, підтримку творчої молоді, а також на підвищення кваліфікації працівників сільських клубних закладів.

У клубних закладах працює 16 працівників, з них 12 людей, які забезпечують культурно-освітню діяльність, та 6 бібліотекарів.

У 2019 році в громаді діє 31 аматорське формування,  в них 193 учасники.

Всього в громаді протягом звітного 2019 року проведено 397 культурно-мистецьких заходів. Колективи та окремі виконавці брали участь в  обласних заходах.

Закладами культури постійно висвітлюється культурно-масова робота, інформація про найбільш значущі заходи в громаді на сайті та у фейсбуці. Протягом 2019 року було подано до друку статті на сторінках місцевої газети «Вісті Вознесенщини».

Із початку 2018 року бібліотечні працівники також рекламують свої бібліотеки та заходи на сторінках сайту та у фейсбуці.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь