Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

  Звіт депутатів Прибужанівської сільської ради  

Дата: 13.03.2020 14:07
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

                    Звіт депутата Прибужанівської сільської ради

                                                    Харченка К.А.

Я, Харченко Костянтин Анатолійович, депутат Прибужанівської сільської ради восьмого  скликання від с. Мартинівське (вул.. Сілакових, вул. Молодіжна, вул.. БОС-2). Входжу до складу  постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, просторового планування, природних ресурсів та екології Прибужанівської сільської  ради.  Керуючись Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Конституцією України,  визнаю діяльність  депутатів   сільської ради ОТГ. Протягом своєї  каденції депутата  Прибужанівської сільської ради відвідую сесії, приймаю участь у  засіданні комісії, завжди беру до уваги звернення громадян. В селі  Мартинівськеза мого депутатського скликання проведено вуличне освітлення, встановлені  дитячі майданчики на території дитячого садочку та  у центрі села (участь у конкурсіікропроектів та Програмі DOBRE).  Впроваджений великий проект «Покращення послуги водопостачання»  в реалізації якого я брав активну участь.       Будучи керівником КП «Мартинівське»  дбаю про благоустрій, водопостачання та водовідведення. Допомагаю Центру дозвілля та Пожежному посту, школі  та садочку  та ОСББ.  За моїм депутатським зверненням розроблена та прийнята Програма фінансової підтримки комунальних підприємств Прибужанівської сільської ради.   Активно беру  участь у семінарах від Міжнародної програми «ДОБРЕ», щоб якісно покращити свої знання та навички депутата селищної ради ОТГ також масових заходах громади та села. За період депутатської діяльності  звертав свою увагу не тільки на розвиток свого села,але й  в цілому  на ОТГ. За допомогу  у спільній праці я завдячую своїм виборцям. До своїх депутатських обов’язків ставлюся сумлінно та із розумінням,  стараюся виконувати їх чесно і добросовісно У своїй роботі керуюся принципами людяності і  принциповості.  Вміння слухати людей,розуміти їх турботи,бажання допомогти –головна життєва істина.

 

                                                                               Костянтин Харченко

 

Звіт 
депутата Прибужанівської сільської ради 
Квашенко Ірини Володимирівни
про проведену роботу
.

Депутатом сільської ради мене було обрано в грудні 2016 року  (вул. Молодіжна, Нова, Садова). Саме з того часу моя діяльність, як депутата Прибужанівської сільської  ради, спрямована на захист інтересів членів громади мого виборчого округу, виконання їх доручень у межах депутатських повноважень.

  У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», представляю свій звіт.

     У своїй депутатській діяльності я додержуюся Конституції та законів України, регламенту ради та інших нормативно-правових актів. Постійно беру участь у сесіях сільської ради,  наразі є головою посійної комісії з  питань освіти, фізичного виховання, культури, охорони здоров’я та соціальної політики.

     Сьогодні ми можемо із упевненістю підвести риску і визначити – що вдалося зробити позитивного за цей період, проаналізувати свої помилки. 

     За час своєї діяльності в цьому окрузі, мені, спільно з депутатським корпусом сільської ради та сільським головою, вдалося вирішити ряд нагальних проблем.

     Наболілою проблемою для громади с. Тімірязєвки, яка потребувала негайного вирішення, була реконструкція мережі освітлення  вулиць Садової, Нової та Сонячної. Спільно з депутатом обласної ради Ташликом Г.В. , керівництвом та депутатами Прибужанівської с.р.  було позитивно вирішено це питання усного звернення жителів даних вулиць.

     Велику увагу приділяла в своїй роботі забезпеченню умов для розвитку, навчання та виховання підростаючого покоління. На спільній зустрічі з педагогічним та батьківським колективом Тімірязєвської ЗОШ та Тімірязєвського ЗДО виникло ряд питань, більшість з яких мені вдалося вирішити протягом 2018  року.

     Так,  було придбано спортивний інвентар -  діти отримали баскетбольні та волейбольні м’ячі, реалізовано проект «Якісне харчування – запорука здоров’я дітей», що передбачав заміну техобладнання та посуду шкільного харчоблоку.    

     Неодноразово на сесіях Прибужанівської с.р. порушувала питання харчування учнів школи, а саме: якості та вартості харчування. На сьогодні маємо повноцінне, збалансоване гаряче харчування учнів та вихованців нашої громади за як за бюджетні кошти, так і за батьківські.

Тримаю на контролі питання вчасного підвозу учнів до школи.

    Зроблено черговий крок по вирішенню питання забезпечення закладу інформаційно-комунікаційними технологіями. Посприяла тому, що за кошти депутата обласної ради   Тімірязєвська школа мала змогу отримати 3 телевізори, інтерактивну дошку, аудіоапаратуру для проведення шкільних свят, меблі до класних кімнат початкової школи. Наразі реалізовується проект по заміні вікон закладу дошкільної освіти на металопластикові. За моїм усним зверненням до Прибужанівської сільської ради було усунуто проблему аварійності ігрових терас у подвір’ї  Тімірязєвського закладу дошкільної освіти.

    Не залишився поза увагою наш Будинок культури, після звернення до мене його директора – Анточі Л.В., яка клопотала про сприяння вирішення питання підключення швидкісної мережі Інтернет до даної установи. Найблищим часом проблему було вирішено.

        За моїм клопотанням до депутата обласної ради Ташлика Г.В, юні тімірязєвці до Новорічних свят отримали  подарунок:  поїздка до Миколаївського Будинку культури на новорічну виставу й , за традицією, на День дитинства відвідування м. Миколаїв з метою їх участі в святкових розвагах.

     Протягом звітного періоду підтримувався постійний зв’язок із виборцями виборчого округу, вивчалася громадська думка, потреби населення. Складено понад 20 депутатських актів.


     Переживаючи за долю кожного жителя мого виборчого округу, намагаюсь по можливості часто зустрічатись із виборцями. Проводжу роз'яснювальну роботу щодо тих питань, які розглядались на сесіях протягом року. В рамках своїх повноважень допомагаю їм у вирішенні побутових та соціальних проблем.

     Існує ряд і інших питань, які постійно хвилюють тімірязівців, це  ремонт доріг, контроль за водопостачанням та якістю питної води для населення. Тому вони є для мене, як депутата, першочерговими.

     Адже вирішення цих питань сприятиме підвищенню рівня життя людей у даній територіальній громаді. 

     Підсумовуючи вище сказане, хочу наголосити на тому, що я й надалі буду приділяти максимум уваги найскладнішим проблемам села і, насамперед, працювати для своїх виборців.

    Сьогодні маю подякувати за коло співпраці обласних, місцевих органів місцевого самоврядування. Якщо й надалі механізм нашої роботи буде такий злагоджений, то буде лад в нашій країні.

 

                                                                           І. Квашенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь