Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Звернення голови Прибужанівської сільської ради

Дата: 14.04.2020 15:13
Кількість переглядів: 2969

Фото без опису

                          Шановні  жителі Прибужанівської громади!

 

Звертаюся до Вас у зв’язку із ситуацією, що виникла на території нашої громади через поширення коронавірусу.

 З 12 березня в громаді закрито всі навчальні заклади. Припинили роботу гуртки, скасовано всі масові заходи, концерти, дискотеки, обмежено прийом громадян керівниками. Техперсоналу установ та суб’єктам господарювання рекомендовано посилити режим дезінфекції приміщень.

Наразі всі ми відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах нашої громади, району й країни в цілому. Тому будемо вдячні кожному з вас за дотримання правил карантину, за самоізоляцію після поїздки за кордон, за вчасне звернення до лікаря та телефонний дзвінок на гарячу лінію. Ми бачимо, що вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку. Усі ми маємо серйозно поставитися до ймовірної загрози.

Карантин створив для всіх нас чимало дискомфорту. Та цей дискомфорт допомагає зберегти людські життя й здоров’я. Якщо хтось ще не зрозумів у вирі щоденної статистики та прогнозів: ціна недбалості – життя наших громадян. В особливій зоні ризику літні люди. Задумайтеся на хвилинку про те, що серед них можуть бути наші з вами батьки.

Від кожного з нас залежить швидкість розповсюдження вірусу,  а відтак – здоров’я багатьох людей. Зрозумійте: жорсткі заходи потрібні для зменшення пікових навантажень на систему охорони здоров’я. Не змушуйте лікарів падати на робочих місцях від утоми аби вирішувати, кого з пацієнтів рятувати. Допоможіть своїй країні – залишайтеся вдома. Намагайтеся менше безпосередньо контактувати з іншими людьми. Якщо це неможливо – носіть маску, мийте руки, використовуйте дезінфектор.

На жаль, сьогодні в с. Прибужани підтверджено 1 випадок коронавірусу.

Сільською радою напрацьовано заходи, які допоможуть зменшити поширення корона- вірусу на території громади. Ви зможете ознайомитися з ними на нашому сайті. Ми працюємо в штатному режимі та забезпечуємо функції та повноваження місцевого самоврядування. На позачерговій сесії   сільської ради виділено кошти закладам охорони здоров'я для придбання тестів, засобів індивідуального захисту та інших необхідних матеріалів.

У разі виникнення проблемних ситуацій – готові прийти на допомогу.

Прошу не панікувати. Вести себе згідно інструкцій, розміщених у публічних місцях, поширених засобами масової інформації.

Закликаю – будьте свідомими.  У цей непростий час убезпечте себе, своїх рідних та близьких.

Зараз відстань - це  гарантія безпеки. Тому прошу максимально обмежити відвідування різних установ та закладів.

 

 

Упевнений, що швидко настане той час, коли між нами не буде дистанції і ми з новими силами працюватимемо у звичному режимі на розбудову нашої громади. Ще з більшим натхненням та гарним настроєм.

 

 Шановні мешканці Прибужанівської громади!

 

Наближаються Великодні свята та поминальні дні. На сьогодні протиепідемічна ситуація в районі та в нашій громаді напружена   і  ми не можемо ризикувати здоров’ям людей. Адже під час проведення будь-яких релігійних обрядів кількість вірян буде численною, що, у свою чергу, може призвести до швидкого розповсюдження коронавірусної інфекції.  Тому  залишившись вдома, ви маєте можливість бути поруч з близькими, дарувати одне одному увагу, турботу, тепло родинного спілкування.  

 

                                                 З повагою,  сільський голова Олександр Тараненко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь