A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Сучасній школі – сучасна техніка!

Дата: 12.12.2019 09:54
Кількість переглядів: 893

Сучасній школі – сучасна техніка!

Фото без описуФото без опису

       Сучасний світ  вже неможливо уявити без комп’ютерної техніки та комп’ютерних технологій. Вони так швидко увійшли в наше життя, так закріпилися в ньому, що  неможливо уявити  людину, яка б не користувалася сучасними гаджетами. Заклади освіти Прибужанівської сільської ради  також  вдосконалюють  своє комп’ютерне  середовище.

     Вчителем Яструбинівської ЗОШ Андрієм Кравченком був розроблений та поданий на щорічний конкурс проектів та програм місцевого самоврядування проект «Якісна освіта – запорука успіху».   За сприяння  депутата   Миколаївської  обласної ради Ташлика Григорія Володимировича проект  підтримано.  Зазначимо що важливою умової обласного конкурсу  реалізації проектів та програм  місцевого самоврядування є  50% спів фінансування  з місцевого бюджету. І тут велика подяка депутатам  Прибужанівської сільської ради за порозуміння та підтримку: розуміючи  актуальність та необхідність, одноголосно підтримали подачу проекту на конкурс та його фінансування.

Проект реалізовано.  У Яструбинівській школі оновлено кабінет інформатики. На суму 92 191 грн.  закуплено  8 учнівських та 1 вчительський  моноблоки.  Доречі  моноблоки, сучасні компактні комп*ютери, в яких  об*єднані монітори та системні блоки,  вперше  закуплені для освіти Прибужанівської громади.

Дякуємо Григорію Володимировичу,  дякуємо  депутатам нашої громади та усім причетним до впровадження проекту   за  співпрацю!  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь