A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Хвала рукам, що пахнуть хлібом

Дата: 25.11.2019 14:26
Кількість переглядів: 683

Хвала рукам, що пахнуть хлібом

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році.

 День працівників сільського господарства - свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

 Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих  господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

 Все міняється в цьому світі, а сільська праця, як і раніше, необхідна всім і кожному. Плодами праці сільських жителів користується кожна людина в нашій країні.

   У День працівників сільського господарства України вітають усіх тих, хто від зорі і до зорі, без вихідних і відпусток трудиться на землі.

15 листопада 2019 року вихованці Новосілківського ЗДО "Сонечко" та учні Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів із великим задоволенням привітали з наступаючим святом працівників сільського господарства.  У цей день діти відвідали ТОВ СП " Нібулон" (керівник Піроженко О.В.),  ФГ " Очаківське" (керівник Плюхов Ю.А.), ОО " Стан" (керівник Кайзер О.С.), ФГ " Оазис" (керівник Собко Г.С.). Вони привітали всіх справжніх успішних людей, представників господарств, які, не зважаючи на всі примхи сьогодення, живуть, працюють  та досягають високих результатів.

  Вихованці закладів освіти с.Новосілка підготували  номери художньої самодіяльності, які запам’яталися  дотепним гумором, оптимізмом, захоплюючою грою юних артистів. Діти ще раз наголосили, що споконвічно напружена  хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Без сумніву, і сьогодні  робота  сільгоспвиробників залишається найважливішою, оскільки саме від праці  аграріїв залежить, що буде на столі у кожного українця. Діти  подарували аграріям  веселий настрій та приємні враження, побажали, щоб  їхні врожаї завжди були  щедрими, а погода та природа незмінно допомагали  їм в роботі.

    А колектив  Яструбинівської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з Яструбинівським ЗДО «Ромагшка»   щиро привітали аграріїв, зокрема і невтомного директора ДПДГ «Зорі над Бугом» Єлінєвського Ю.Ю., з  професійним святом.

   Педагоги, разом зі своїми класними колективами та вихованцями закладу дошкільної освіти, підготували для працівників господарства святковий концерт. Аграріїв села школа зустрічала  запашними короваями і веселими  та запальними художніми номерами. Порадував своїми піснями усіх присутніх у залі і народний вокальний ансамбль «Вербиченька». Зі святом колег привітав  директор господарства Юрій Юрійович та керівники усіх підрозділів підприємства, в.о. старости Абакумова В.М.

    Адміністрація закладів освіти  с. Новосілка  та с. Яструбинове  та відділ освіти, молоді та спорту Прибужанівської сільської ради дякує  усім працівникам сільського господарства за важку працю. Бажаємо  міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди і радості у родинах, благодатної ниви і щедрих врожаїв, мирного неба та хай в усіх буде хліб і до хліба на столі!   Нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України і нашої громади, добробуту та благополуччя. Хай  добре нива засівається і за гарної погоди щедрий врожай вродить! Добрих вам засівів, рясних сходів та щедрих врожаїв.

Коли любов не має меж,

  Коли душа не має втоми,

 Коли землею ти живеш -

 Праця ваша стає святою!

                                                                                                        

Калина   О.П.,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Прибужанівської сільської ради

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь