A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Чудова осені пора - її вітає дітвора!

Дата: 20.11.2019 14:21
Кількість переглядів: 4152

Фото без опису  Чудова осені пора - її вітає дітвора!

Фото без опису

 

     Осінь – прекрасна золота пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини.

     Ось і завітала в наш край щедра осінь, яка повноцінно панує вже третій  місяць. Золота, пишна, щедра, багата. Такими словами називають її люди. Осінь - щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними  яблуками з медовими грушами, гарбузовою кашею з квашеною капустою. Осінь -чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравим кольоровим  килимом.

     Осінь дарує нам різні фарби, безліч овочів і фруктів, а також досить мінливий настрій, який найбільш проявляється в дитячому віці. Саме тому так важливо, щоб вихователі в дитячому садку  створили  емоційно - позитивний настрій, естетичний розвиток, познайомили дошкільнят  із рідною природою, навчили змальовувати всі фарби осінньої краси.

    Уже давно так повелося, що осінь йде до всіх у гості… І ось Свято осені завітало і до вихованців  закладів дошкільної освіти Прибужанівської сільської ради.

     Свято осені - це завжди феєрична, сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів подія.

Ходить осінь по садах.

Ходить,  усміхається,

Ніби в казці швидко так

Кольори міняються.

      Саме під таким гаслом  протягом жовтня-листопада  у закладах дошкільної освіти традиційно відбулися навчально-розважальні заходи – Свято осені та організовано виставку осінніх композицій, проведено осінні ярмарки, діти разом із батьками  створили аплікації, фруктові композиції, композиції з квітів. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції. Завдяки цим заходам вихователі  могли  створити   веселий настрій та яскраві емоції у своїх вихованців.

     Вихованці  закладів дошкільної освіти дуже люблять осінь, адже є цікава нагода дізнатися багато нового про осінню природу, життя тварин та пташок, розповісти про чудову осінню пору своїм друзям, рідним і близьким під час осінніх свят.

     На захід  до дітей завітала щедра осінь-господиня, казкові герої. Осінь розважала малят іграми та загадками. Малеча співала їй пісень, водила хороводи, декламувала вірші, радувала гостей запальним гопаком та танцем із стрічками, листочками. Усі дітки разом із батьками виконували цікаві завдання, із задоволенням співали пісні, танцювали, розказували віршики, прославляючи осінь за її красу та врожаї. На святі панувала особлива атмосфера тепла та затишку.

   Яскраві та оригінальні костюми дошкільників, тематично оздоблена зала створили незабутню атмосферу.

    Така підготовка до свята та його проведення мотивує дітей до старанності, виховання гостинності, поваги до дорослих. А для батьків – це ще один метод налагодити спілкування, спонукати до щирості та відвертості дитини, можливість побачити її з кращої сторони, помітити її прогрес у розвитку, відкрити здібності, таланти.

    У святкових  гарно прикрашених  залах панувала особлива атмосфера тепла та затишку. Дітлахи та гості залишилися задоволені проведеними святами. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи. Дуже приємно спостерігати, як дітки розкривають свої таланти. Дякуємо  усім причетним до організації заходів у закладах дошкільної освіти.

 

Калина О.П.,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Прибужанівської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь