A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День працівників сільського господарства

Дата: 20.11.2019 14:04
Кількість переглядів: 1087

Фото без опису

15 листопада  в Прибужанівському СБК проводився святковий концерт присвячений Дню працівників сільського господарства . Прибужанівська ЗОШ разом з Прибужанівским СБК підготували святкову програму для фермерів, орендаторів та ТОВ СП "НІБУЛОН" філія Прибужанівська.

Зустріли глядачів Прибужанівська ЗОШ з театралізованою композицією. Далі початок свята продовжив Вокальний ансамбль "Зорі над Бугом" разом з художнім керівником Присяжнюк Надією українською народною піснею "Ой, зелене жито, зелене" . Діти зустріли гостей хлібом та сіллю. Привітали вокальними номерами і наймолодші учасники самодіяльності Крикун Марія , Щербак Софія та Мачула Анастасія. Завершився святковий концерт піснею " Ми українці" .

Також  Яструбинівці щиро привітали аграріїв,зокрема і невтомного директора ДПДГ «Зорі над Бугом» Єлінєвського Ю.Ю.  з  професійним святом.

 Вчителі, разом зі своїми класними колективами, підготували для працівників господарства святковий концерт. Аграріїв нашого села зустрічали запашними короваями і веселими  та запальними художніми номерами від учнів та вихованців дитячого садочка «Ромашка». Порадував своїми піснями усіх присутніх у залі і народний вокальний ансамбль «Вербиченька». Зі святом колег привітав  директор господарства Юрій Юрійович та керівники усіх підрозділів підприємства, в.о. старости Абакумова В.М.,колектив ДНЗ «Ромашка» та адміністрація Яструбинівської ЗОШ.

Вітаємо аграріїв з професійним святом! Дозвольте подякувати вам за самовіддану й невтомну працю та побажати міцного здоров’я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України і нашого чарівного краю, добробуту та благополуччя. Хай вам добре нива засівається і за гарної погоди щедрий врожай вродить!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь