A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Життя ви дітям віддаєте по краплині (свято до Дня дошкілля)

Дата: 15.11.2019 15:33
Кількість переглядів: 1305

Життя ви дітям віддаєте по краплині

(свято до Дня дошкілля)

Фото без опису

    27 вересня Україна  святкувала  День працівника  дошкільної  освіти. День дошкілля вирішили відзначати для підняття престижності професії педагога закладу дошкільної освіти, визначення та об’єднання потенціалу дошкільної освіти різних регіонів України. Всеукраїнський день дошкілля – це свято дитинства й визнання його, як щасливої пори. Недарма кажуть,  що дитинство – це ранок життя, а ранок має бути щасливим.

       Саме 27 вересня 2019 року,  з нагоди цього свята у Прибужанівський   заклад дошкільної освіти «Джерельце» завітали  усі працівники  закладів дошкільної освіти громади, працівники відділу освіти. У цей день для всіх працівників садочків організовано цікаву та змістовну концертну програму, проведено урочистий захід «Місце, де живуть дитячі усмішки».

       Для проведення даного заходу  працівники закладів дошкільної освіти підготували святкові привітання та художні номери.

       До всіх присутніх зі словами привітань звернулася господиня Прибужанівського дитсадка «Джерельце» Тараненко Л.О., яка зазначила, що дане свято - це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. 

       Ведучі святкової програми Калина О.П. та Смирнова Т.М., головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту, висловили окремі слова вдячності  педагогічним працівникам, які безпосередньо причетні до справи навчання та виховання дітей, наголосили, що бути педагогом – це високе покликання і почесна місія, адже від професіоналізму, терпіння і мудрості, пильної уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас  є – діти, а діти – це продовження життя і наша надія.

     На святі було багато сказано теплих слів вдячності на адресу працівників закладів дошкільної освіти Прибужанівської сільської ради. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Прибужанівської  сільської  ради  Алексєєв С.М. наголосив, що у закладах дошкільної освіти працюють люди, які дійсно заслуговують глибокої поваги за свою самовіддану працю, високий професіоналізм та невичерпну творчу енергію, він подякував працівникам за роботу та вручив подяки.  «Ми вклоняємось  вам за натхненну працю, небайдужі серця, фантазію – саме це тримає на високому рівні наше дошкілля», – сказав Сергій Миколайович, звертаючись до працівників дошкільних  установ.

      Директори  та педагоги  закладів дошкільної освіти у своїх промовах розкрили ідею загальнонаціонального свята,  вміло донесли присутнім значимість праці людей, котрі працюють  у дошкільній галузі, з їх вуст лунали сердечні  привітання  та щирі побажання всім вихователям, няням, кухарям, техпрацівникам садочка.  

     Мелодійні пісні у виконанні педагогів не залишили байдужими нікого, примусили всіх замріятись та душевно відпочити.    Протягом концертної програми вихователі мали можливість проявити свій творчий хист, продемонструвати арсенал професійних знань, досвід роботи.

      Так цікаво та змістовно відсвяткувала  День дошкілля  працівники закладів дошкільної освіти Прибужанівської сільської ради.  Кожен співробітник дитячого садка в цей день отримав можливість «стати на п’єдестал» і, користуючись заслуженою повагою  батьків, дітей і суспільства, по праву приймати привітання і слова безмежної вдячності.

Бажаєм Вам усім здоров’я,

                                                               Миру, щастя та добра…

                                                               Щоб діти Вас не забували

                                                               І колеги  шанували!

 

Калина О.П.,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Прибужанівської сільської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь