A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Флешмоб по прибиранню забруднених територій

Дата: 12.11.2019 14:01
Кількість переглядів: 890

Флешмоб по прибиранню забруднених територій

Фото без опису

З 17.10 по 31.10 в чотирьох селах Прибужанівської громади (Яструбинове, Новосілка, Прибужани, Дмитрівка) пройшли екологічні флешмоби в рамках проекту «Чисте довкілля - чисте сумління!». Мешканці кожної з громад долучилися до спільної роботи по прибиранню найзабрудненіших місць в кожному з населених пунктів. Кожен учасник заходу мав змогу на практиці застосувати свої знання у правильному сортуванні сміття. Для цього кожен учасник отримав робочі рукавиці та мішки для різних видів сміття.

Дуже приємно, що до акції долучилась молодь, старше покоління, приєднались представники органу місцевої влади. За цей період вдалося згуртувати людей, показати необхідність таких заходів, тому як екологічне питання в кожному населених пунктів ОТГ стоїть у не найкращому стані,навчити і вказати на необхідність саме в сортуванні сміття.

Під час проведення флешмобів вдалося зібрати велику кількість вже сортованого сміття,яке зберігатиметься у пунктах прийому в кожному з 4 сіл ОТГ.

Ми дуже вдячні усім, то долучився до екологічної акції, та віримо, що завдяки таким активним та свідомим жителям громад, ми зробимо наше навколишнє середовище чистим та корисним.

Проект "Чисте довкілля - чисте сумління" впроваджується ГО "Серце Активної Молоді" за підтримки БФ "ЛАСКА" в рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність  DOBRE, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком'юнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО «Серце Активної Молоді» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь