A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

6 листопада в Прибужанівській сільській раді відбулася презентація результатів Індексу спроможності місцевої влади в рамках програми ДОБРЕ

Дата: 11.11.2019 10:48
Кількість переглядів: 804

Фото без опису

           6 листопада в Прибужанівській сільській  раді відбулася презентація результатів Індексу спроможності місцевої влади в рамках програми ДОБРЕ

           Програма  ДОБРЕ в об’єднаних територіальних громадах, з якими співпрацює,  щорічно проводить    моніторинг  прогресу розвитку громади. Передбачається, що на четвертому та на п’ятому році роботи DOBRE надасть спеціальні гранти тим ОТГ, котрі продемонструють найбільші покращення.

ІСМВ стосується якісного оцінювання діяльності врядування за чотирма категоріями компетенцій, при цьому для кожного показника встановлюється система оцінювання відповідно до конкретних стандартів. Таким чином Програми DOBRE може оцінювати відносний успіх діяльності серед ОТГ, а також вимірювати зміни чи успіхи в кожній конкретній ОТГ у довгостроковій перспективі.

    В Прибужанівській громаді  презентував  результати Індексу спроможності влади  Олег Баранецький, програмний спеціаліст USAID/DOBRE Program.

           За результатами аналізу було визначено, що відбулося певне покращення,  що сприяло підвищенню індексу спроможності громади,   але  ще треба  багато працювати працювати, і потенціал для покращення індексу  є.  Проаналізувавши результати, представники громади отримали рекомендації для покращення роботи та поліпшення індексу спроможності місцевої влади.

Пропозиції щодо покращення роботи виконкому сільської  ради  будуть сформовані до Дорожньої карти на 2020 рік. 

Велика подяка  Олегу Баранецькому,  програмному  спеціалісту  програми DOBRE, за підтримку  та   допомогу, за цікаві та корисні зустрічі, за небайдужість та толерантність до   Прибужанівської   ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь