A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Свято Першого дзвоника 2019

Дата: 17.10.2019 11:42
Кількість переглядів: 699

Свято  Першого  дзвоника  2019

1 вересня 2019 року у шести  закладах загальної середньої освіти Прибужанівської сільської ради  за парти сіли 756 школярів, в учнівську родину влилося   82 першокласника.

    Традиційно у перший день осені, 1 вересня, в Україні відзначають День знань. Цього року День знань та Свято першого дзвінка відбулося – 2 вересня.

      Відчуття, які виникають у цей день, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. Ці свята якимось неймовірним дивом об’єднують всі покоління.

      Цей день завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це в першу чергу свято для першокласників, які тільки починають свою дорогу до знань, світу нового і  непізнаного. Цей день – це  певний підсумок великої підготовчої роботи, яка передувала початку нового навчального року, нового освітнього процесу.

     У закладах освіти Прибужанівської сільської ради в понеділок, 2 вересня, 2019 року пройшли урочисті лінійки, присвячені Дню Знань – особливому святу, яке завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою, бо розпочався новий навчальний рік.

      До свята Першого дзвоника було підготовлено всі  заклади освіти, в яких працюють мудрі та великодушні педагоги, що щедро діляться своїми знаннями та плекають справжніх патріотів нашої держави.

      На свято Першого дзвоника завітали депутати сільської ради, представники  Прибужанівської сільської ради та відділу освіти, молоді та спорту.   Голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали  теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукувалося  на заклик першого дзвінка!

      Свята в закладах освіти Прибужанівської сільської ради пройшли урочисто. На учнів чекали яскраво прикрашені шкільні подвір’я, заходи були підготовлені з тематичним музичним оформленням, використанням державної символіки України. Школярів та вчителів вітали численні гості.

     Усім, хто розпочав новий навчальний рік, шановні гості побажали наполегливості, терпіння, нових звершень та успіхів. Цей святковий день не обійшовся також без подяк і нагород. Кращим із кращих були вручені грамоти, а школи  отримали  подарунки від гостей.

     Під урочисті оплески присутніх та спалахи фотокамер, на майданчики перед закладами  вийшли перші вчителі  та одинадцятикласники, які вивели поповнення шкільної родини. З величезними букетами, стояли першокласники,  слухаючи побажання і настанови,  і самі,   затинаючись від хвилювання, розповідали вивчені з батьками вірші… 

      У закладах освіти Прибужанівської  сільської ради вперше поріг школи переступили 82  першокласника, які стали  на незвіданий шлях знань «Нової української школи», школи, у якій буде приємно навчатися і, яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

    Кожен заклад освіти  на святі мав свою «родзинку»: вручалися підкови «на щастя», батьки благословляли дітей житом-пшеницею, першокласники проходили під вишитими рушниками, відбувались флеш-моби, театралізовані дійства, виступали колективи художньої самодіяльності школи. Кращі учні поклали квіти до пам’ятників воїнам-визволителям.

     Загалом у заклади освіти Прибужанівської сільської ради  до навчання приступили  756  учнів,  яким ми бажаємо підкорити нові вершини знань, зустріти добрих та надійних друзів та досягти омріяної мети!

    Усім, хто в цей день  завітав до закладів освіти здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

     Учням випускних класів бажаємо оволодіти освітніми знаннями для гарної здачі державної підсумкової атестації та проходження ЗНО, щоб у майбутньому обрати гідну та омріяну професію!  Віримо, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті!   Вітаємо вчителів, усіх тих, хто причетний до освітянської галузі, учнів, батьків із цим гарним осіннім святом – з початком нового навчального року.  Бажаємо наснаги, витримки і наполегливості в опануванні нових вершин знань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь