A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 03.10.2019 13:52
Кількість переглядів: 827

Другий місяць осені розпочинається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений з 1991 року Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

День літньої людини – це добре та світле свято, коли вшановують представників старшого покоління.

Фото без опису

1 жовтня в Мартинівському Центрі дозвілля молоді до Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня Ветерана відбулося свято «Коли в душі весна», на якому були присутні працівники територіального центру соціального обслуговування Робоча Наталія Миколаївна та Перуцький Віталій Іванович, завідувач сектору культури Прибужанвської ОТГ Полощанюк Тетяна Анатоліївна, бібліотекар с. Мартинівка Лаврик  Людмила Вікторівна. Тепло привітали зі святом присутніх усі запрошені почесні гості та побажали їм міцного здоров’я, довголіття, добра та залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і веселими.

Багато пісень були у супроводі баяніста Ковтуненко В.А., що надавало святу душевності. Навіть присутні не стримувались і виходили співати та танцювати.                                                                                                            Щиро і зворушливо прозвучали пісні у виконанні Леоненко Валентини, Харченко Валентини, Коробань Тамари, Коробань Віти, Максименко Юлії, Ляховенко Олександра та Інни

Село Новосілка вітала ветеранів праці. Незвичне свято відбулося цього разу. Люди  похилого віку приймали участь у програмі "Вгадай мелодію", де їм було запропоновано репертуар укр. народних пісень. Після програми всіх запросили до столу,який їм приготувала староста села Фріцлер Зінаїда Олексіївна. Гості продовжили свято запальною дискотекою.

В Тімірязєвському сільському будинку культури відбулося святкування з нагоди Дня людей поважного віку. В гості завітали Голова Прибужанівської сільської ради Тараненко Олександр Анатолійович,заступник голови Зайва Мирослава Володимирівна. Була проведена розважальна програма "Супер-бабуся",конкурсанти були активні ,веселі артистичні. Веселим гумором та піснями учасники художньої самодіяльності ,а саме Баймайстрюк Євген,Гайдай Галина,Хортів Ірина вітали бабусь зі святом,а також вітання пролунало від Голови ветеранської організації Верхолат Тамари Василівни та сільського голови Тараненко Олександра Анатолійовича. Дякую всім хто прийшов на свято і хто прийняв участь у проведенні свята.                                   Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь