A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День села Прибужани!

Дата: 03.10.2019 13:49
Кількість переглядів: 916

День села Прибужани!

Фото без опису

28 вересня 2019 року на базі Прибужанівського СБК відбулося головне свято року День села - Прибужани! Святкові заходи розпочалися з приготування ухи,  козацького куліша та картоплі з м'ясом, готувалося все в великих казанах, щоб кожний житель покуштував ці смаколики. Водночас з кухнею працювали працівники Прибужанівського СБК, так як розпочалася урочиста частина святкування - це святковий концерт "Розквітай моє село!". Початком заходу стало привітання гостей свята - Народний ансамбль української пісні "Невичерпне джерело" та привітанням Захарової Раїси Іванівни ! Далі святковий концерт продовжився учасниками художньої самодіяльності Прибужанівського СБК. Привітав з головним святом  Днем села Прибужани - голова Прибужанвської сільської ради Тараненко Олександр Анатолійович і вручив подарунки та подяки одним із поважних запрошених гостей, учасникам бойових дій в зоні АТО.

Далі слова для привітання надалося Піроженко Олександру Вікторовичу , він привітав село і вручив подяки та подарунки запрошеним гостям - це наші старожили села Прибужани. Привітав рідне село зі святом Терещенко Олександр Констянтинович та вручив наймолодшим жителям нашого села подарунки, а їхнім мамам подяки. Також були виділенні активні жителі села - це депутати, вчителі, вихователі, лікарі , спортсмени , учасники художньої самодіяльності та просто небайдужі жителі нашого села.

На кінець святкової програми для глядачів був приготовленний сюрприз - це наші запрошенні гості з Бузької громади Театр музичних пародій "PSAY", який подарував глядачам незабутні враження та емоції. фінальну пісню заспівали всі учасники свята разом з присутніми гостями та глядачами - "Одна калина"!

День села чудова нагода зібрати пропозиції до бюджету громади. Цим ми і скористалися .Грає музика, з вогнища доносяться смачні аромати, а радісні та відкриті мешканці громади один з поперед одного надають свої рекомендації до бюджету на 2020 рік. Поспілкувались про методи впливу мешканців на бюджет громади та зібрали пропозиції. Цікаво, що і молодь, і старше населення громади хвилюють майже одні і ті ж проблеми. Акція проведена за допомогою  експерта  Сергія Авєркова  ГП "За прозорі місцеві бюджети" який реалізується в рамках Програми DOBRE.

Дякуємо за спонсорську допомогу : ТОВ СП "НІБУЛОН" філія Прибужанівська , Прибужанівській сільській раді, Голові Прибужанівської сільської ради Тараненко Олександру Анатолійовичу , фермерам та підприємцям села Прибужани.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь