A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Святкування Дня Незалежності на території Прибужанівської сільської ради

Дата: 23.09.2019 12:52
Кількість переглядів: 567

Святкування Дня Незалежності на території Прибужанівської сільської ради

З 22 – 24серпня,  в Прибужанівській громаді відбулися заходи з відзначення Дня Державного Прапора України та 28-ої  річниці незалежності України.

                                                                                                                    

22 серпня Тімірязєвці відзначили День Незалежності України та День села. На святі були присутні Заступник голови Прибужанівської сільської ради Зайва Мирослава Володимирівна,завідуюча сектору культури Полощанюк Тетяна Анатоліївна. З ранку молодь приймали участь в проведенні конкурсної програми, діти смакували солодку вату, та стрибали на батутах.,потім для всіх жителів села учасники художньої самодіяльності,та вихованці дитячого садочка "Зірочка"дарували гарні пісні,та танці.І на останок свята всіх пригощали козацьким кулешем який приготувала Надія Кісєльова. Гості та жителі мали можливість подивитись на  виставку робіт Перескевич Аліси та Радукан Марії (вишивка бісером та нитками)

У Дмитрівці відсвяткували День Незалежності України в сільському будинку культури.
Щирі привітання від ведучих, патріотичні і душевні пісні від «Дмитрівчанки» та молодих вокалістів Дмитрівки, запальні танці прийшлися до душі усім присутнім.
                                                                                                                                        В с.Мартинівське пройшли спортивні турніри з більярду та тенісу, для молоді проводилися ігри, А ввечері було організовано масове гуляння із живою музикою, танцями та розвагами. Всі були задоволені, свято пройшло весело. Кожен бажаючий міг себе спробувати у вокалі із супроводом спеціалістів. Жителі та гості села дякували за організацію директору ЦДМ Демченко Т.С.

 23 серпня,відбулося урочисте святкування Дня Державного Прапору та річниці Незалежності України у с. Яструбинове, ранок розпочався з велопробігу від початку села (вул.Центральна,Піщана,Ковпака) та завершився біля Центру дозвілля, де під жовто-блакитним прапором України відбулася урочиста частина. Зі святом всіх мешканців села привітала представниця сільської ради Абакумова В.І. Традиційно, вшанували пам'ять забилих під час Великої Вітчизняної війни,воїнів АТО та Небесної сотні хвилиною мовчання. На знак пошани та світлої пам'яті, учні школи Бондар Ярослав та Анастасія поклали квіти біля пам'ятника.

24 серпня у Новосілківському БК відбулось свято присвячене Дню Незалежності України. Глядачі побачили чудовий концерт за участі місцевих діток та запрошеної солістки Волошиної Тетяни.Також починаючи з цього року ми ввели традицію саме в це свято вручати паспорт юним громадянам нашого села. Цього року паспорт отримав Зіятдінов Павло. 

На базі Прибужанівського СБК відбулися урочистості присвячені Дню Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України! Розпочався святковий концерт вітанням гостей хлібом-сіллю та звучанням найголовнішої пісні нашої держави – Державним Гімном України. Також на урочистостях згадали про померлих в роки Другої Світової війни та загиблих героїв в зоні АТО, вшанували їх хвилинною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку односельчанам, які загинули в роки Другої Світової війни. Початок святкового концерту пролунав українською народною піснею «Ой, у гаю при Дунаю», яку виконало новостворене Тріо «Надія» на чолі з керівником Присяжнюк Надією. Далі всі побачили гарний танець від аматорського танцювального колективу « Фантазія» - «Україна єдина». Глядачі були заворожені українським фольклором у виконанні колективу «Зорі над Бугом» та піснею «Пісня про матір» у виконанні Єсаулової Ніни Миколаївни. Подарували гарний настрій глядачам наймолодші солісти Прибужанівського СБК – Кліймович Крістіна та Крикун Марія. Закінчився святковий концерт виступом всіх учасників художньої самодіяльності будинку культури піснею, яку знали глядачі і дружньо співали разом всі - «Одна калина»!

    Бажаємо сили, правди, миру й злагоди! Нехай кожен прийдешній день буде наповнений радісними митями! Натхнення всім українцям, щастя і гармонії! Тепла та нових досягнень! Любіть Україну всім серцем! Любіть її простори, її мову, її вітер, її трави... З Днем незалежності!

.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь