A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Свято Останнього дзвоника 2019

Дата: 11.07.2019 15:56
Кількість переглядів: 1064

Свято Останнього дзвоника  2019

Фото без опису

     Останній дзвоник – це чудова традиція, тепле родинне свято.  Для когось  це свято – початок довгоочікуваного літнього відпочинку, а для випускників – останні дні перебування в рідному закладі. Малиновий передзвін  останнього дзвоника сповістив  учням 11 класів Прибужанівської сільської ради  про завершення дитинства і покликав у доросле життя.

      31 травня 2019 року пролунав останній дзвоник   для всіх учнів, які закінчили   заклади загальної середньої  освіти Прибужанівської сільської ради, який сповістив про закінчення 2018-2019 навчального року. Веселе і водночас сумне свято останнього дзвоника зібрало на шкільних майданчиках  разом  дружну родину: учнів, учителів, батьків і багато гостей.

     Останній дзвоник – це свято,  у якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. У цей день відбулось щось чарівне і ще зовсім незрозуміле для душі молодих випускників, пройдуть роки і вони з усмішкою на обличчі пригадають ті самі щасливі миті, що подарувала їм школа.

     За традицією, на святі Останнього дзвоника були відзначені призери обласного та районного етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад  із навчальних предметів та конкурсів, переможців спортивних змагань.  Усі щиро зичили випускникам вірно обрати свою життєву стежину і  продовжити здобувати освіту, щоб стати достойними, успішними людьми, гідними громадянами  нашої держави. Хочеться  вірити, що їм вистачить  наполегливості твердо крокувати до обраної мрії.

     Звичайно, в адресу одинадцятикласників звучали побажання від перших  вчителів, класних  керівників, інших вчителів та батьків.  Найщиріші слова  привітань сказали запрошені гості.  Були і сльози, і жарти, привітання і  подарунки від першокласників.

    Традиційно, одинадцятикласники проспівали гарних пісень про школу, звернулися зі словами подяки до вчителів, техпрацівників школи, батьків та  дали напутні слова молодшим друзям. Разом із класними керівниками  випустили в небо кольорові кульки із побажаннями на майбутнє, голубів,  як символ миру на землі.

     Останній дзвоник  – пам’ятна подія в житті кожного  випускника. Залишаючи стіни  закладів освіти Прибужанівської сільської ради,  випускники  вступлять   у  нове життя. Нехай майбутнє кожного з випускників  2019 року  буде світлим, а плани – грандіозними. Нехай все, що побажали  вчителі та батьки, збудеться, а  гості, які сказали теплі слова, не забудуться.

Щасливої вам дороги,  дорогі наші випускники!

 

                                                                                                                                                  Калина О.П.,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Прибужанівської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь