A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Фестиваль обдарованих дітей «Зоряні обрії - 2019»

Дата: 11.07.2019 15:25
Кількість переглядів: 875

Фестиваль обдарованих дітей

«Зоряні обрії - 2019»

Фото без опису

   Фестиваль  обдарованих дітей «Зоряні обрії - 2019», що відбувся  30 травня  2019 року в Прибужанівському Будинку культури, став підсумком роботи  закладів дошкільної освіти Прибужанівської сільської ради  за весь навчальний рік. Даний захід  був організований   відділом  освіти, молоді та спорту, у якому взяли участь усі заклади дошкільної освіти.  

   Мета проведення заходу:  розвивати музичні, творчі, акторські здібності у дітей, їх фантазію,  творчу уяву, танцювальні, пісенні та мовленнєві здібності, бажання ознайомлюватись із музичним, літературним, ігровим фольклором; формувати початкові уявлення про належність до української нації, сприяти   забезпеченню єдності поколінь, любові до батьків, пошани до старших членів родини, гордості за товаришів;  виховувати чуйність, доброту, взаємоповагу, любов та повагу до народних звичаїв, традицій, повагу одне до одного, доброзичливість та  дружні почуття, допомогти  зрозуміти дітям і батькам, що  кожна  дитина по своєму  талановита, що для розвитку таланту необхідне терпіння і наполеглива праця.

    Старанно готувалися до проведення фестивалю всі: і працівники  ЗДО, і працівники  Будинку культури, діти  та їх батьки.  До  проведення заходу працівники  закладів дошкільної освіти гарно прикрасили  сцену. Батьки  подбали  про зовнішній  вигляд  своїх дітей,а  організатори  заходу - про нагородження  і подарунки  для  вихованців закладів дошкільної освіти.

     Розпочали фестиваль  ведучі заходу – директор  Яструбинівського  ЗДО «Ромашка»  Шморгуненко А.Г., директор Тімірязєвського ЗДО «Зірочка»  Вовк О.І.  та  дівчатка 8 класу –Лагутова Анастасія та Фуртатова Катерина  Прибужанівської  ЗОШ  І-ІІІ ст..

 Привітати учасників свята та вручити нагороди прийшли  гості: Тараненко О. А., голова Прибужанівської сільської ради; Терещенко О. К., депутат обласної ради, Зайва М. В., заступник сільського голови; Алексєєв С. М., начальник відділу освіти, молоді та спорту; Терещенко Т. Л., депутат сільської ради; Калина О.П. та Смирнова Т.М., головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту, директори  та працівники ЗДО Прибужанівської сільської ради,  батьки вихованців закладів дошкільної освіти, вихованці ЗДО Прибужанівської сільської ради.

     На небосхилі Зоряного Олімпу – 2019 засяяли  яскравими зірочками вихованці Прибужанівського ЗДО «Джерельце»  Карауш Міла, Король Матвій, Кінаш Оксана, Король Марко, Анощенко Артем, Чекаль Кіра, які виконали пісню «Таке  кохання»; вихованець Дмитрівського ЗДО «Малятко» Шевченко Валентин, який прочитав вірш  Н. Гуменюк «Україна»; Яструбинівського ЗДО «Ромашка» Заграєнко Софія, Ауштоль Христина, Русс Діана, Євстратьєва Антоніна,  які виконали запальний танок «Дівчина-Весна» та пісню «Я  маленька україночка»; наймолодші запальні хлопці Штука Павло, Хаєцький Артем та вправні дівчата Брагуца Ксенія, Орлова Наталія, вихованці з Новосілківського ЗДО «Сонечко» вразили глядачів українським танком «Парубки зеленоокі»; вихованці Тімірязєвського ЗДО «Зірочка» Феняк Анастасія, Дідушевич  Сабріна, Петрушкова Вероніка, Георгіца Ангеліна, Мартинова Ірина прочитали вірш «Бджілка»  та виконали танцювальну композицію «Веселі бджілки»; вихованці старшої групи Мартинівського ЗДО «Колосок» подарували  присутнім пісню  «Що таке наш дитсадок?» та вірш  Т. Коломієць  «Стоїть новий будинок», який прочитала Змієвська Софія. На завершення діти разом зі своїми наставниками заспівали фінальну пісню.

      У ході  проведення святкового заходу  юні вихованці  закладів дошкільної освіти дивували присутніх своїми талантами. Фестиваль вразив усіх – дітей, вихователів, присутніх гостей та батьків. Виступи були цікавими, запальними і  неповторними. Присутні в залі  мали можливість гордитися тим, що в нашій громаді  в закладах дошкільної освіти  є  справжні таланти, серед яких майбутні музиканти, актори, співаки, хореографи.

     Присутні в залі мали можливість переглянути презентації про роботу закладів дошкільної освіти, організовану  протягом 2018-2019 навчального року.
   Щирі слова привітання для юних обдарувань прозвучали від голови Прибужанівської сільської ради  Тараненка О.А., який нагородив  керівників закладів ЗДО грамотами  за значний особистий внесок  у розвиток  освіти  Прибужанівської громади,  високий професіоналізм, вагомі результати в роботі  з обдарованими дітьми.

    Начальник відділу освіти, молоді та спорту  Алексєєв  С.М., наголосив, що  найгучніших оплесків і вітань заслуговує Зіркова плеяда майстрів із сузір‘я  «Вихователь», адже саме вони, надійні помічники і друзі, які неспокоєм душі, горінням серця запалюють  бажання знань і таланту своїх вихованців, допомагають талановитим дітям долати нелегкі  сходинки до зоряного олімпу, які  щедро дарують свої  знання і тепло власних сердець всім маленьким  діткам – зірочкам. Щирими оплесками  вітали присутні педагогів-наставників, які підготували   яскравих зірочок.
Сергій Миколайович  під гучні аплодисменти  присутніх вручив вихованцям ЗДО  пам’ятні медалі.

   Головний   спеціаліст відділу освіти Калина О.П. звернулася до працівників ЗДО, батьків і наголосила на тому, що  усім просто життєво необхідно, щоб на дошкільному Небосхилі  досягнень ніколи не згасали, а запалювались нові яскраві сузір'я талантів і ширились горизонти   Зоряних обріїв. Ольга Петрівна  висловила щиру подяку всім тим, хто не байдужий  розвивати  потенціал нашої юної генерації, хто сприяє заохоченню до самостійної творчої діяльності, розвитку таланту та здібностей. А маленьким вихованцям на згадку про фестиваль вручила пам’ятні різнокольорові кульки.

   Затих дитячий спів та сміх. Закінчилося свято-фестиваль. Але дитинство ніколи не закінчується, як не закінчується в світі доброта, усмішки, мрії та творчість наших дітей.  Пам’ятаймо, що обдарованість скрізь потрібна і завжди знайде  місце під сонцем.

      Ми щиро бажаємо юним вихованцям подальших успіхів, бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим. Шановним  вихователям, наставникам бажаємо золоті зерна дитячої обдарованості  ростити і доглядати заради майбутнього України саме сьогодні.

   Ми впевнені, що  успіхи наших вихованців – це тільки перша сходинка в житті дітей, тож бажаємо нашим зіркам, щоб усі життєві виклики долалися легко, з гарним настроєм, упевненістю і радістю в серці. І нехай щороку поповнюється наша громада новими талановитими зірочками, збагачується і розширяється наша дошкільна  галактика талантів.

  Нехай вічно живе країна краси, доброти і   невичерпної дитячої творчості!

Хай лунає у нашій громаді  сміх дитячий навкруги.

Так було і є донині:

    Діти – щастя на Землі!

 

                                                                                                                          Калина О.П.,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Прибужанівської сільської ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь