A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Урочисте відкриття Яструбинівського центру культури і дозвілля

Дата: 11.06.2019 15:34
Кількість переглядів: 646

Урочисте відкриття Яструбинівського центру культури і дозвілля

Фото без опису

Яструбинівський  Центр культури і дозвілля – це нове бачення розвитку культурного осереддя в умовах реформи децентралізації. Фактично, це м’який перехід від звиклого для минулих років будинку культури до комплексного сільського культурного закладу нового типу. Суть полягає в тому, щоб Центр став місцем, яке приваблюватиме, як дітей, так і дорослих.

Такі центри створюються в рамках об’єднаних територіальних громад, повністю нею забезпечуються, підпорядковуються їй та забезпечують надання того ряду культурного продукту, який відповідає запитам цієї громади.

Кожна людина має право на відпочинок, після важкого трудового дня хочеться відволіктися від усіляких турбот, зайнятися улюбленою справою або провести час із друзями поза межами дому. Але до сьогоднішнього дня такого місця для культурного відпочинку в нашому селі  не існувало.

2 червня відбулося офіційне відкриття Яструбинівського центру культури і дозвілля. На святі були присутні почесні гості: сільський голова Прибужанівської ОТГ  Тараненко О.А.,заступник голови Прибужанівської ОТГ Зайва М.В.,депутат села Яструбинове  Чайчук Л. В., директор ДП ДГ «Зорі над Бугом» Єлінєвський Ю. Ю., діловод старостинського округу Абакумова В. М. Гості виступили з вітальним словом,розповіли жителям села про те, як все починалося,а директор будинку культури Кравченко А.В. ознайомив усіх з  тим, як реалізовувався проект по створенню центру культури і дозвілля,скільки коштів було витрачено,яке обладнання було закуплено та подякував усім активним та небайдужим жителям села,які протягом всього часу допомагали відремонтувати на облаштувати його. Разом з цим, протягом реалізації проекту по центру культури і дозвілля, був написаний та реалізований проект «Fitness women»,випускниці жіночої академії лідерства Чайчук Л.В. спільно з громадською організацією «Серце активної молоді» (голова Кравченко А.В.). І в цей день,  у всіх бажаючих жінок була змога відвідати перше заняття з  фітнес - тренером  з м. Вознесенськ Вікторією Дідікіною.

Від адміністрації Прибужанівської сільської ради директор будинку культури отримав невеликий презент для центру культури і дозвілля.

Після офіційного частини сільський голова зіграв першу партію у більярд та теніс, після чого ці секції почали своє повноцінне функціонування.

Взагалі, наш центр культури і дозвілля передбачений для людей різних вікових категорій та ділиться на 4 секцій. Перша секція  -  це секція настільних ігор. Ту можна пограти як в інтелектуальні , так і розважальні ігри. Спільно з  небайдужими жителями комплекти ігор з часом можна буде поповнювати. Друга секція –  це кінотеатр та місце для дискотеки, третя секція – настільного тенісу,а у вільний від нього час - секція для занять фітнесом, четверта секція –більярд.

Протягом всього дня мешканці села мали змогу відвідати усі секції ,ознайомитись та випробувати все обладнання центра. Біля приміщення центру культури і дозвілля для дітлахів працювали батути,атракціони,солодка вата та сувеніри.

 Центр культури і дозвілля – це місце, де не батьки приводять сюди дітей, а навпаки – діти приводять сюди своїх батьків. 

Так, що на даний момент всі умови комфортної праці і надання культурних послуг мешканцям села і гостей у центрі є. 

І,наостанок, хочемо висловити слова подяки всім,хто доклав максимум зусиль для того,щоб запрацював центр культури і дозвілля :Прибужанівській сільській раді, депутатам села Грущенку В.М. та Чайчук Л.В., директору ДП ДГ «Зорі Над Бугом» Єлінєвському Ю. Ю., Яницькому Ю.Д., Перебийносу В. І., Євстратьєву В. П., Томчуку В.В., Заграєнко Н. П., Абакумовій В. М., директору Яструбинівської школи Давидович Л.А. та техперсоналу школи, Топаді А. І., Гончаренко О.М. Шевченко Максиму, Курінному Роману, Черняєву Денису, Шпак Вікторії, Бостану Ігору, Бабію Владиславу, Бугайову Вадиму, Камерову Анатолію, Неговорі Володимиру,  Чайчуку Євгену, Храмову Володимиру, Косогорову Максиму, Проворній Анастасії, Крачуну Миколі, Маргарецькій Юліані, Дежемесову Антону, Дзюбі Руслану, Кожухаренко Анні, Нікітенко Максиму, Пономарьову Михайлу Олександровичу, Грущенко Олександру Володимировичу,  Єскіну Ігорю, Пуриш Вікторії, Костенко Марії, Проворній Катерині , Гончаренко Богдані , Котулевській Марії , Костенко Олександру, Яницькій Юлії, Бучковській Анастасії, Бабію Денису, Діордієву Денису, Кабаковій Катерині.

 

Художній керівник Яструбинівського БК Кравченко О.М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь