A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День захисту дітей

Дата: 03.06.2019 16:34
Кількість переглядів: 1869

                                До Дня захисту дітей

Фото без опису

30 травня 2019 року у Мартинівському Центрі дозвілля молоді пройшли заходи до Дня захисту дітей. З 11.00 год. до святково прикрашеного центру зійшлися діти та дорослі. Ігри, розваги, перегляд мультиків, танці – все це сприяло хорошому настрою.

Ще більше було радості, коли до ЦДМ під’їхала справжня солдатська польова кухня. Із захватом, радістю всі присутні куштували кашу та компот.

Це завдяки командуванню військової частини 1478 дітки отримали смачний обід. Велика подяка і ПП Гнєдому Ярославу Васильовичу та фермеру Безман Петру Олександровичу, які порадували дітей морозивом.

Близько 15.00 год. відкрилися атракціони – батути. Свято вдалося. Стомлені але задоволені діти розходилися по домівках.

  Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

В с. Мартинівське теж 01 червня святкували День захисту дітей. Цього дня відбувся і випускний у дитячому садочку «Колосок». Свято проходило на дитячому майданчику, який дорослі прикрасили плакатами та різнокольоровими кульками. Центр дозвілля молоді забезпечив свято музичним супроводом.

Після святкової частини всі присутні мали змогу скуштувати солдатську польову кашу.

Для бажаючих зробити на обличчі малюнок, майстер працював з аквагримом.

А завдяки приватним підприємцям, дітки поласували і морозивом.

Але свято на цьому не скінчилось. Всіх було запрошено до ЦДМ, де у затишному залі вони мали змогу подивитися мультфільми, пограти в більярд та теніс.

А з 16.00 біля центру відбувся турнір з міні футболу.

Цьогорічне свято дитинства було гучне, веселе, солодке. Спільними зусиллями всієї громади було проведено грандіозне свято для дітей з 30 травня по 01 червня. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

Фото без опису31 травня в Тімірязєвському Будинку культури також відбулося свято.
Для дітей була проведена конкурсно-розважальна програма,діти активно приймали участь в конкурсах за перемогу отримували солодкі призи. 
Малеча мала змогу подивитися свої улюблені мультфільми,пострибати на батутах.


Фото без опису

Дитинство наше -в нас одне, І хай це кожен пам'ятає! Дитячі душі на землі. Нехай ніхто не ображає... 1 червня, щорічно відзначається Міжнародний день захисту дітей. Діти- це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими. До цього дня, на дитячому майданчику, біля Новосілківської       с. бібліотеки, було проведено квест - гру ,,Казка - наше дитинство ".Також себе показали наші читачі - хлопчаки, які займаються,,Воркаутом ". У кінці всі діти пригостились солодощами , і залишилися задоволеними



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь