A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День Матері

Дата: 20.05.2019 15:11
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

З 11-15 травня у Прибужанівській громаді відбулися святкові дійства, присвячені Дню матері.  Уже традиційно, жителі сіл громади збираються у весняний день, аби подякувати усім матерям за любов, тепло, добро і найцінніше – життя. Подяку на урочистих заходах складали і мамам, і бабусям, і тим, хто упродовж віків боронили своїми тілами дітей у час війн, і тим, хто не дочекався своїх синів із нинішньої війни…

На  початку урочистого концерту зі словами привітання до усіх матерів звернувся сільський голова Прибужанівської громади Олександр Анатолійович Тараненко:         “ Найцінніше, що є у кожного з нас – це дар життя і найближча людина – мама, яка нам його подарувала. Шановні матері, низькій вам уклін, міцного здоров’я, щасливої долі, мирного неба над головою і довгих років життя. Нехай у ваших сім’ях панують злагода, взаєморозуміння, повага й тепло…”

11 травня в с.Прибужани  відбувся концерт присвячений Дню матері "Ми матір називаємо святою.... " Розпочали концертну програму ведучі - Анастасия Лагутова та Непом'ящий Влад. Святкові номери на заході були присвячені жінці-матері. Про мамині очі проспівала пісню Кліймович Крістіна, як неможе заснути малюк, розповіла наймолодша артистка Крикун Марія, а також зробила своїй мамусі сюрприз - проспівала пісню і подарувала квіти.
Дякуємо всім артистам, за вашу любов до сцени, за підготовку до заходу і за ваш талант.

В Новосілківській сільській бібліотеці пройшов захід ,Мама найдорожча, мамочка єдина. " На захід запросили матір- героїню Бевз Олену Михайлівну! !! Олена Михайлівна, від сина Анатолія та доньки Тетяни одержала в подарунок вірші та квіти!!!

15 травня в Тімірязєвському будинку культури пройшов святковий концерт присвячений Дню матері. Ніжними словами вітали глядачів ведучі Станкевич Наталія та Баймайстрюк Євген.Гарні пісні матерям дарували аматори,учасники художньої самодіяльності будинку культури Вакалюк Ольга,Карпенко Яна,Станкевич Наталія,Баймайстрюк Євген.Бурхливими оплесками вітали глядачі наших артистів. Нехай не полишають Вас та завзятість і енергія, сила волі та витримка.
Також відбулися заходи присвячені «Дню Матері» в с. Мартинівське, Яструбинове та Дмитрівці, де  учасники художньої самодіяльності привітали своїх найдорощих матусь зі святом. Дарували їм веселий настрій та посмішки.                                                                   Свято підготували працівники закладів культури. Спільними зусиллями, юних обдарувань, колективів та аматорів сцени, концертну програму підготували на належному рівні.

День матері, мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь