A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відкриття сезону тренувань Street workout

Дата: 22.04.2019 22:48
Кількість переглядів: 739

Фото без описуStreet Workout - це вуличний спорт. Молодь завжди шукає нагоди провести час на вулиці,особливо в теплу пору року, а якщо там є спортивні снаряди то і заняття цим чудовим видом спорту є завжди корисними,веселими та цікавими.

За ініціативи ГО «Серце Активної Молоді» 20 квітня на території Яструбинівської ЗОШ було організовано відкриття сезону вуличних тренувань зі Street workout .
На заході були присутні почесні гості: головний спеціаліст молоді і спорту Прибужанівської ОТГ Бурхачов В.О., депутат обласної ради Невеселий В.В., діловод Яструбинівської сільської ради Абакумова В.М. та депутат села Яструбинове Грущенко В. М.
День був насичений, тому як відбулося офіційне відкриття спортивного майданчика для занять Street workout. Зараз у яструбинівської молоді є чудова можливість займатись цим видом спорту на новенькому майданчику,завдяки програмі DOBRE та ГО «Серце Активної Молоді», колектив якої виграв та втілив у життя проект «Спорт для всіх». І хоча майданчик був встановлений восени минулого року,сьогодні  відбулося його офіційне відкриття. Після цього почесні гості висловили свою вдячність та вказали про необхідність проведення таких мотиваційних заходів для молоді.

Безпосередньо,після офіційної частини,розпочалися змагання між спортсменами Прибужанівської та Вознесенської громади у різних номінаціях: батли, підтягування на турніку для хлопців і дівчат та спліт. У батлах прийняло участь 15 спортсменів:І місце – Сазонов Андрій (Мартинівське),ІІ місце – Шевелілкін Дмитро (Мартинівське),ІІІ місце – Костік Андрій (Вознесенськ).У підтягувані прийняло участь 6 дівчат:І місце – Котулевська Марія (Яструбинове),ІІ місце – Мельник Анастасія (Мартинівське),ІІІ місце – Політова Анастасія (Мартинівське).У спліті (турнік + брусся) прийняло участь 17 спортсменів:І місце – Скрипник Микита (Мартинівське),ІІ місце – Балюк В’ячеслав (Вознесенськ),ІІІ місце – Оплачко Ельдар (Вознесенськ).

Усі переможці змагань не залишились без подарунків. Від Прибужанівської сільської ради учасники отримали обважнювач для ніг,спортивну сумку,напульсники,магнезію. Владислав Невеселий подарував переможцям футболки з логотипом Street Workout, а кожен населений пункт Прибужанівської ОТГ отримав резину для підтягування на перекладині.

По завершенню заходу організатори влаштували встановлення рекорду з підтягування на перекладині, в якому прийняло участь 42 людини, в сумі учасники підтягнулися 510 разів. Всі учасники,гості, організатори мали змогу зробити спільні фото зробили безліч фото на згадку про відкриття сезону тренувань .

І,на останок,хочеться висловити подяку:
- усім, хто був присутнім на заході за чудову атмосферу та зацікавленість у такому вуличному спорті як Street workout;
- суддям змагань Михайлу Нелюбову, Олегу Куделі та Балюку В?ячеславу за мотивацію до занять спортом та чесне і справедливе суддівство;
- волонтерам, які погодились бути координаторами та допомогли організувати це захід;
-медичному працівнику Яструбинівської амбулторії Рожковій Надії
-Бурхачову Владиславу за допомогу в організації заходу та координацію транспорту;
-Прибужанівську сільську раду та відділ освіти молоді та спорту за підтримку і надання призів медалей та грамот;

-Roxer Studio за фото і відео зйомку і  додали заходу позитиву і драйву.

Та особливо хочемо подякувати депутату Владиславу Невеселому за спонсорську допомогу в транспортуванні всіх бажаючих жителів та спортсменів громади, за підтримку і цінні призи та подарунки, які отримали найактивніші учасники заходу.

Регулярні заняття спортом допомагають дисциплінувати себе і досягати поставлених цілей не лише у спорті,але й ужитті. Фізичні вправи дозволяють тримати себе у хорошій фізичній та емоційній формі. Адже кожен знає,що у здоровому тілі – здоровий дух,а головним суперником має залишатись людина,яку ви щодня бачите у дзеркалі. Тому займайтесь спортом та будьте здоровими!

Організатор ГО «Серце Активної Молоді» Кравченко Андрій

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь