A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Семінар учителів англійської мови в Яструбинівській школі

Дата: 18.04.2019 11:43
Кількість переглядів: 764

Семінар учителів англійської мови в Яструбинівській школі

   Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки, яка стартувала для всіх закладів загальної середньої освіти України з 1 вересня цього навчального року. Головна її мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

17 квітня 2019 року на базі Яструбинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів англійської мови, які викладають у перших класах НУШ. До  Яструбинівської школи завітали гості:  учителі англійської мови закладів загальної середньої освіти Прибужанівської сільської ради та головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту. Гостей  радо зустріла адміністрація закладу.

   А далі всіх присутніх запросили до 1 класу НУШ на урок англійської мови. Класна кімната, розташування дітей, підготовлені до уроку матеріали, привітна посмішка вчителя англійської мови Швець Інни Олександрівни налаштовували на позитив.  Урок пройшов цікаво та насичено: діти привіталися з учителем та гостями, відповідали на запитання і ставили їх самі, виконували пісеньки та руханки під відео супровід, повторювали алфавіт та виконували різні вправи з ним, рахували, називали тварин, кольори, дії, грали м’ячем, працювали в парах, групах… І все це англійською мовою!

   Для дітей це був, ніби і не урок, а цікава та захоплююча гра. Усім учням, справді, було приємно та комфортно, ніхто не боявся помилитися. Діти гралися і навчалися водночас. Цього якраз і вимагає Нова українська школа.

Після закінчення уроку відбулися його самоаналіз та обговорення, де всі учасники семінару  дали високу оцінку і урокові, і учителеві, і, звичайно, дітям.

   Плідно, як завжди, попрацювали учасники семінару. І, користуючись нагодою,  хочеться подякувати адміністрації та педагогічному колективу Яструбинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за ініціативність, творчість, бажання вчитися самим і вчити дітей, ділитися досвідом.

Здоров’я та натхнення Вам, шановні колеги!

Смирнова Т.М.,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Прибужанівської сільської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь