Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Семінар учителів англійської мови в Яструбинівській школі

Дата: 18.04.2019 11:43
Кількість переглядів: 808

Семінар учителів англійської мови в Яструбинівській школі

Фото без опису

   Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки, яка стартувала для всіх закладів загальної середньої освіти України з 1 вересня цього навчального року. Головна її мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

17 квітня 2019 року на базі Яструбинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів англійської мови, які викладають у перших класах НУШ. До  Яструбинівської школи завітали гості:  учителі англійської мови закладів загальної середньої освіти Прибужанівської сільської ради та головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту. Гостей  радо зустріла адміністрація закладу.

   А далі всіх присутніх запросили до 1 класу НУШ на урок англійської мови. Класна кімната, розташування дітей, підготовлені до уроку матеріали, привітна посмішка вчителя англійської мови Швець Інни Олександрівни налаштовували на позитив.  Урок пройшов цікаво та насичено: діти привіталися з учителем та гостями, відповідали на запитання і ставили їх самі, виконували пісеньки та руханки під відео супровід, повторювали алфавіт та виконували різні вправи з ним, рахували, називали тварин, кольори, дії, грали м’ячем, працювали в парах, групах… І все це англійською мовою!

   Для дітей це був, ніби і не урок, а цікава та захоплююча гра. Усім учням, справді, було приємно та комфортно, ніхто не боявся помилитися. Діти гралися і навчалися водночас. Цього якраз і вимагає Нова українська школа.

Після закінчення уроку відбулися його самоаналіз та обговорення, де всі учасники семінару  дали високу оцінку і урокові, і учителеві, і, звичайно, дітям.

   Плідно, як завжди, попрацювали учасники семінару. І, користуючись нагодою,  хочеться подякувати адміністрації та педагогічному колективу Яструбинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за ініціативність, творчість, бажання вчитися самим і вчити дітей, ділитися досвідом.

Здоров’я та натхнення Вам, шановні колеги!

Смирнова Т.М.,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Прибужанівської сільської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь