A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

«Материнська пісня у нашому серці»

Дата: 09.04.2019 09:43
Кількість переглядів: 646

«Материнська пісня у нашому серці»

6 квітня на сцені Миколаївського обласного будинку художньої творчості відбувся ІV обласний огляд вокальних, фольклорних колективів, хорових груп  та окремих виконавців «Материнська пісня», організатором якого є Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи.

        Проект «Материнська пісня» заснований у 2013 році для розвитку та популяризації вокально-хорового жанру, підвищення виконавської майстерності, збагачення й поповнення тематичного репертуару колективів, ознайомлення слухачів із материнськими піснями як одним із жанрів української народної пісні. Цього року огляд проходив у рамках святкування Міжнародного дня сім’ї та Дня матері.

          Протягом огляду понад 50 аматорських вокальних, фольклорних колективів, хорових груп та окремих виконавців з усієї Миколаївщини  представили свою творчість, талант, індивідуальність у трьох номінаціях: вокально-музичні композиції з елементами театралізації; інсценізовані та театралізовані пісні; віночки пісень з елементами театралізації. Усі аматори були особливими. Одні вразили харизматичністю, яскравим вбранням, інші запам’яталися неймовірним вокалом чи чудовим поєднанням різних жанрів мистецтва тощо.

          Роботу понад 50 колективів оцінювало журі у складі : заслуженого працівника культури України, викладача вищої кваліфікації Миколаївського Державного коледжу культури і мистецтв, керівника народного Прибузького ансамблю пісні і танцю Анатолія Затуряна, провідних спеціалістів – викладачів, представників професорського складу вищих навчальних закладів культури і мистецтв Миколаєва.

          Вознесенщину достойно представив народний вокальний ансамбль «Вербиченька» ДП ДГ «Зорі над Бугом» села  Яструбинове  Прибужанівської ОТГ, підготувавши творчий виступ «Хтіла мене мати».

         Великою окрасою виступу колективу в інсценізації та театралізації пісні стали керівник танцювального колективу Таборівського СБК Пилипенко Сергій  та  його учасник Андрєєв Денис, директор Яструбинівського СБК Кравченко Андрій,  своєю яскравістю  та оригінальністю полонив всіх глядачів образ  матері  у виконанні Полощанюк Тетяни Анатоліївни, завідувача сектору культури Прибужанівської ОТГ.  Дякуємо вам за  тісну співпрацю, порозуміння та творчу допомогу!   

      Професіоналізм та високу артистичну майстерність було високо оцінено членами обласного журі. Колектив «Вербиченька» посів перше місце у номінації «інсценізовані та театралізовані пісні». Диплом та пам’ятний подарунок від управління культури Миколаївської  обласної державної адміністрації  вручив голова журі Анатолій Затурян.

      Тож, вітаємо переможців! Бажаємо їм здоров’я, творчої наснаги та подальших успіхів!

 

                                                                                             Керівник колективу С.М. Діденкул

 

 

 

                                                     Дякуємо!

       Колектив «Вербиченька»  висловлює щиру та велику подяку директору ДП ДГ «Зорі над Бугом», заслуженому працівнику сільського господарства України, депутату районної ради Юрію Юрійовичу Єлінєвському за організацію поїздки на обласний огляд «Материнська пісня».

       Щиро Вам вдячні за допомогу та чуйність, підтримку творчості нашого колективу та порозуміння. Дякуємо, що в такий нелегкий час Ви даруєте нам хоч трохи позитивних емоцій та посмішок. Ваша турбота та увага дозволяє нам відчувати себе потрібними, важливими, почутими.

Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, злагоди, достатку й надалі залишатися таким же енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим, щедрим на добро. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання.

Нехай Вас оберігає Господь, оточують лише добрі люди, а над головою завжди буде мирне небо!

 

                                                                                             Учасники колективу «Вербиченька»

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь