A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Людина слова

Дата: 01.04.2019 16:40
Кількість переглядів: 867

 15 березня  з метою чергового відкритого діалогу з жителями селища, Тімірязєвку відвідав депутат Миколаївської  обласної ради  - Ташлик Григорій Володимирович.

Перш за все Григорій Володимирович оглянув установи соціальної сфери, де окреслив проблеми та досягнення.

Так, першою зупинкою депутата була Тімірязєвська ЗОШ І –ІІІ ст. У відвертій розмові з педагогічним колективом обговорили проблему 100%  забезпечення вчителів-предметників комп’ютерами, оскільки якісна підготовка вчителя до уроків та його проведення вимагає новітніх технологій.

Друга зупинка – дитячий навчальний заклад «Зірочка». Діти з радістю отримали подарунки від    депутата – 40 нових подушечок. За словами Григорія Володимировича, незабаром будуть придбані й комплекти постільної білизни. З дитячим сміхом, запальними очима вихованці навперебій почали розказувати про те, як добре їм живеться в дитсадку. А дорослі   вкотре стали піднімати проблему заміни вікон  та капітального ремонту даху будівлі дитсадка. Григорій Володимирович, розуміючи важливість даних питань, пообіцяв посприяти у вирішенні питання придбання вікон у 2019 році.

Кінцева зупинка - Тімірязєвський Будинок культури. Розмова з директором закладу  Анточі Л.В. про аварійний стан будівлі. 

А в малому залі БК вже на зустріч із депутатом чекали жителі селища. Після того, як Григорій Володимирович прозвітував про свою депутатську діяльність у 2018 році, розпочався відкритий діалог з жителями про нагальні проблеми  та завдання на 2019 рік.

Наостанок  обласний депутат привітав гарними словами та букетом квітів жительку Тімірязєвки, сільського бібліотекаря, нашу майстриню-вишивальницю – Сапожник О.І. із відкриттям у м. Миколаєві персональної виставки вишитих картин. 

Жителі села висловили  Ташлику Г.В. подяку  й найщиріші побажання на подальшу співпрацю.   Люди дійшли висновку, що нам пощастило мати такого небайдужого депутата обласного рівня, який проник  життям громади. Не було жодного випадку, щоб Григорій Володимирович не виконав своїх обіцянок чи не звернув увагу на проблему  чи то однієї людини, чи всього села. В нашого депутата слово ніколи не розходиться з ділом.

Також   про свою депутатську діяльність розповіла  Ірина Володимирівна Квашенко. За її  словами,  разом зі своїми колегами  дуже  активно працювали   розвитком громади і намагалися щоб жоден населений пункт не був обділений увагою. 

       Жителі с-ща ТімірязєвкаФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь