A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

В Прибужанівській громаді відбулися урочисті заходи, присвячені до Міжнародного жіночого дня.

Дата: 18.03.2019 10:48
Кількість переглядів: 736

07 березня в Мартинівському центрі дозвілля та молоді відбувся урочистий захід, присвячений до Міжнародного жіночого дня.

Завдяки організації завідувача ЦДМ Демченко Т. С. та за допомогою Харченко В. П., на концерт зійшлося багато жителів села. На заході були присутні почесні гості: голова Прибужанівської сільської ради Тараненко О. А, депутати сільської ради Харченко К. А. та Ісаєв Є. А. Із привітаннями та побажаннями голова  Олександр Анатолійович звернувся до присутніх у залі.                                                                           

Концерт ряснів піснями, віршами, гуморесками, танцями. Жіночий співочий колектив (Харченко В. П., Борчук Т. І., Коробань Т. Г., Чорна Ф. П., Ляховенко І. А., Бацюровська Ю. М.) привітали усіх піснею «Зеленеє жито». Від чоловічої половини Чаплінський Микола Сергійович прочитав вірш, а Сердюков Микола Іванович заспівав частівки.

Дитячий садок та школа теж взяли участь у святі. Під керівництвом Кравченко Наталії Леонідівни дітки з дитячого садка розповідали віршики, співали пісні та танцювали. Від школи учні старших класів Кімачук Аліна, Туменіс Олеся, Бірюкова Діана, Павловська Маргарита, Швець Володимир під керівництвом Гайдай Крістіна Сергіївни подарували присутнім запальні танці. 

Сподобалося гостям заходу і виступи солістів – Отношевної Наталії, Коробань Тамари, Коробань Вікторії, Бацюровської Юлії.                                                                                            

У кінці свята ведуча, активна учасниця концерту і спонсор свята – Харченко Валентина Петрівна – відзначила учасників концерту грамотами, а жителів – призами: рукодільницю села Тельмяніс Галину, активістку Резніченко Юлію Богданівну, за технічну допомогу – Ярчук Миколу Миколайовича, Баденко Наталію Олександрівну, Таран Наталію Сергіївну та Яценюк Ольгу Анатоліївну. Свято сподобалося всім. Після нього була проведена вікторина та відбулися танці. Жителі села подякували за концерт і висловили учасникам побажання подальших творчих успіхів та побільше таких гарних концертів.  


                                                                                                                          

8 березня 2019 року у приміщенні Прибужанівського СБК відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню жінок та Дню миру.

Розпочав захід запрошений  почесний гість наших заходів голова Прибужанівської сільської ради Тараненко Олександр Анатолійович, він побажав прекрасній половині нашого села всього найкращого, любові, здоров'я та миру! Святковий концерт продовжували учасники художньої самодіяльності Прибужанівського СБК, а саме: хореографічний колектив "Промінь" з танцем "Рушничок" – молодша та старша групи, сучасний танець подарували Ювіца Дарія та Ратушева Аліна. Далі привітала всіх присутніх зі святом худкерівник Присяжнюк Надія Віталіївна, своїм акапельним співом подарувавши композицію "Пісня про матір". Слова любові до матері, до художнього слова і до неньки України звучали від учасників клубного формування "Читці" Сівак Кіри та Іванової Анастасії, а також від солістів-вокалістів – Чернявської Аліни та Кліймович Крістіни. Далі присутні насолодилися виступом гарних дівчат, які привітали свою багатодітну матусю піснею "Мама" – це Аліна, Крістіна та Анастасія Шарапові . Вокальний квартет-початківець "Веселка" виконали пісню "Калина" своїм мамам та бабусям. А закінчилося свято привітанням від усіх дітей-учасників художньої самодіяльності, гарним декламуванням віршів та піснею "Мамина сорочка", після пісні діти обійняли своїх матусь, бабусь та сестричок та подарували квіти, виготовлені власноруч. Увечері о 20:00 на молодь чекала святкова дискотека.


Гарний настрій залишиться надовго! Весняний концерт до Дня жінок пройшов у Дмитрівці: душевно, весело, з натхненням і від усієї душі!                                                                              


 У Новосілківському будинку культури також відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному Жіночому Дню – 8 Березня.

У залі будинку культури зібрались прекрасні представниці Новосілки, щоб почути теплі та щирі слова до свята. А їх і справді в цей день лунало зі сцени чимало.
Першою привітала жінок директор
Хаєцька Н. І, до неї приєдналася худкерівник Андрющенко О. А., яка також знайшла теплі слова для жінок на честь прекрасного жіночого свята, зазначивши, що, незважаючи на усі складнощі нашого буття, саме жінка створює затишок і настрій вдома.
Сам концерт пройшов
, як одна мить. Ведучими концерту були хлопчикиАндрющенко Максим та Дужих Максим. Піснями "Прилетіла весна" та "Мама" привітала всіх Малиш Ксенія. Волощук Ілона читала "Молитву матері". Члени танцювального гуртка: Марченко Софія, Баранова Дар'я, Малиш Олександр, Арндт Ілля, Філіпчук Діана та Хаєцький Костянтин – продемонстрували своє вміння танцювати.
Святковий концерт до Міжнародного жіночого Дня 8 березня відбувся під бурхливі оплески глядачів.

«Шануй жінку» - під таким слоганом Тімірязєвці відсвяткували Міжнародний жіночий день.

8-го березня учасники художньої самодіяльності вітали глядачів гарними піснями, гумором, танцем. Ведучі Баймайстрюк Євген та Перескевич Аліса, найменші учасники вітали своїх матусь теплими віршами та піснями. Звучали прекрасні пісні у виконанні Станкевич Наталії, Карпенко Яни, Вакалюк Ольги, Радукан Ірини, Ляховенко Катерини. Свій запальний танець глядачам продемонстрували Баймайстрюк Євген та Ангеліна Петрова. Після святкового концерту всі разом учасники на гості заходу провели зиму, молодь села запалили зимовий cимвол, всіх пригощали смачним печивом та гарячим чаєм. Свято закінчилось святковою дискотекою.                                                                                                                             

Кожного року 8 березня увесь світ відзначає Міжнародний жіночий день, свято весни і кохання. У дні весняного пробудження й оновлення людство вшановує жінку. Неможливо уявити життя на планеті без жінок: чарівних, лагідних та щирих на любов.


Не забули про це свято і в селі Яструбинове. 8-го березня Яструбинівський СБК радо зустрічав жіночу половину у своєму приміщенні. 


Під час святкової дискотеки дівчата мали змогу замовляти свої улюблені пісні. Продовженням дискотеки став танцювальний батл Just Dance. Для шанувальниць фотографуватись була оформлена фотозона. Завершився вечір настільними іграми між дівчатами та хлопцями.
Наші чарівні жінки, найпривабливіші і найчарівніші, ми бажаємо вам нових щасливих моментів не тільки цієї весни, а й на всьому вашому життєвому шляху. Нехай у ваших серцях панують душевне тепло і спокій!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь