A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Захід до 30-річчя виведення військ з Афганістану

Дата: 27.02.2019 10:52
Кількість переглядів: 726

Захід до 30-річчя виведення військ з Афганістану

Фото без опису

15.02.2019 року Прибужанівським Відділенням денного перебування було організовано в с Мартинівське  захід з нагоди відзначення 30 – річчя виведення військ з Афганістану. Розпочався захід з урочистої ходи та покладання квітів від всіх присутніх воїнів інтернаціоналістів до пам’ятника полеглих воїнів в Афганській війні,  в заході приймали участь директор ТЦ Вознесенського району Наконечна Н.Ю., і молоде покоління учнів Мартинівської ЗОШ, які словами подяки та підтримки гарними душевними віршами та піснею і врученням квітів  висловили свою повагу та вдячність присутнім воїнам. Далі слово взяв один із воїнів війни в Афганістані Чаплінський Микола  який згадав про той жах війни, і про воїнів інтернаціоналістів та бойових товаришів, та вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання, в  заключенні розповіді побажав майбутньому поколінню жити в мирі та берегти мир в своїй країні. Велика подяка від завідувача центру Робочої Н.М. за  підтримку в проведенні заходу сільському голові Тараненко О.А.,  депутату районої ради Вознесенського району Робочому М.І. та депутату районої ради Соломічеву О.А. За їх підтримки  було організовано в Мартинівському центрі дозвілля «100 грам фронтових», де всі присутні згадали та вшанували кожного померлого воїна в с Мартинівське : Бортніков П.В., Латій В.А., Молдованов А.Ф., Кутвицький М.П., Баєв П.А., Кисельов Є.А., Шолпан А.М., Місієнко С.С., Гулов В.Ф., Павлов П.М., Нертик І.М., Лиманський С.В., Старинець Ю.В., Третяков М.М.

Загалом захід пройшов на високому рівні всі були задоволенні і висловлювали слова подяки організаторам, та всім не байдужим, які допомогли в проведенні цього заходу.

Дорогі наші воїни інтернаціоналісти велика подяка вам за все, вами зроблене в роки 1979-1989 за ваш подвиг та самопожертву, ми завжди будемо вдячні вам і бажаємо міцного здоров’я вам та вашим сім’ям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь