A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Барви надії

Дата: 27.02.2019 10:48
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

23–24 лютого в Центральній бібліотеці імені М. Кропивницького до 205-річчя від дня народження Тараса Шевченка відбувся щорічний обласний конкурс розмовного жанру «Барви надії», у якому взяли участь понад 200 аматорів, шанувальників слова, з усієї Миколаївщини.

Уже майже 30 років поспіль Миколаївський обласний центр народної творчості запрошує шанувальників розмовного жанру проявити свої таланти в обласному конкурсі «Барви надії». Цей захід спрямований на популяризацію найкращих зразків української та світової культурної спадщини, збагачення репертуару високохудожніми творами класиків та сучасних авторів, залучення аматорів до активної участі в розвитку культури рідного краю.

Вихованці клубного формування «Художнє читання» Тімірязєвського СБК та Прибужанівського СБК, Баймайстрюк Євген,  Перескевич Аліса та Іванова Анастасія представляли Прибужанівську громаду і додому повернулися з перемогою : Євген зайняв 1 місце у 3-ій категорії, Аліса - lII місце у 4-ій категорії, Іванова Анастасія – III місце у 2 категорії.

Директор МОЦНТ та КОР, заслужена артистка України Наталія Баштова зазначила, що кожного року родину шанувальників розмовного жанру поповнюють нові таланти; подякувала присутнім за любов до слова, милозвучності української мови, за шанування класики української і світової літератури, а також створення неповторних авторських поезій, прози, яскравих гуморесок, що привносять щось нове в літературну скарбницю Миколаївщини.

Дякую нашим учасникам за перемогу! Бажаю творчої наснаги та подальших перемог!
А ми, вся громада, будемо вами пишатися.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь