A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День пам’яті жертв голодоморів

Дата: 25.02.2019 14:29
Кількість переглядів: 806

День   пам’яті   жертв   голодоморів

Фото без опису

      На виконання розпорядження Миколаївської обласної державної адміністрації 

№ 479-р  від 07.11.2018  «Про проведення в Миколаївській області 2018 року заходів у зв’язку з Днем пам’яті жертв голодоморів» та  наказу відділу освіти, молоді та спорту Прибужанівської сільської ради  № 283 від  16.11.2018 р. «Про проведення  в закладах освіти  Прибужанівської  сільської ради заходів у зв’язку  з Днем  пам’яті жертв   голодоморів» у закладах загальної середньої освіти Прибужанівської сільської ради проведено загальношкільні лінійки, уроки пам’яті, бесіди, тематичні години спілкування, уроки-реквієми, виставки літератури на тему голодоморів, інформаційні години, організовано перегляд художніх та документальних фільмів.

   У закладах загальної середньої освіти Прибужанівської сільської ради до проведення цих заходів долучилися заступники директорів із виховної роботи, учителі історії, класоводи, класні керівники, педагоги-організатори, волонтерські загони та здобувачі освіти.

    Мета проведення заходів - ознайомити учнів із жахливими роками голодомору в Україні; допомогти зрозуміти душевний стан авторів творів про голодомор. Викликати в учнів співчуття до долі людей, які жили в ті тяжкі часи. Виховувати прагнення зберігати в пам'яті історію рідного народу. Поглибити знання учнів, присутніх про роки голодомору в Україні та його наслідки для українського народу, розвивати вміння грамотно висловлювати свої думки, використовувати різні документи, готуючись до розповіді, виступати у ролі актора, виховувати повагу до історичного минулого свого народу, який вистояв і проніс свої традиції через різні випробування, навчити сприймати різні життєві ситуації; виховувати правильне ставлення до історії Українського народу.

     Усі школи взяли участь у Всеукраїнській акції «Засвіти свічку», у цей день у закладах освіти було приспущено державний прапор.

     Пропонуємо короткий фотозвіт.

 

                                                                                                                 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь