A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

І знову зима…

Дата: 31.01.2019 21:13
Кількість переглядів: 709

Фото без описуІ знову зима…Цього року зима загостювалася, як ніколи. Мороз і сніг, з короткими відлигами, хазяйнують ось уже більше місяця.

Питання збереження комунікацій, автомобільного сполучення між населеними пунктами, чищення доріг від снігу, посипання їх піском під час ожеледиці стали першочерговими для багатьох людей, які відповідно до посадових обов’язків або за покликом душі не можуть залишатися осторонь.               

Як завжди, не довелося звертатися з проханням про допомогу до                ТОВ СП «НІБУЛОН» Керівники цього підприємства: регіональний директор фірми, депутат обласної ради Терещенко О.К., директор філії «Прибужанівська»  Піроженко О.В., головний інженер   Радченко В.С. – заздалегідь готувалися до негоди  і допомога їхня була вагомою й своєчасною. Добре попрацював на дорогах сіл та селищ тракторист цього підприємства Безрук В.С.

Слова вдячності, як завжди,  висловлюємо й керівнику ДП «ДГ «Зорі над Бугом»  Єлінєвському Ю.Ю., який уміло й відповідально організовував роботу з ліквідації наслідків негоди.   

Хочеться відмітити  керівників та працівників сільськогосподарських товариств, фермерів та  одноосібників –  небайдужих, справжніх чоловіків, які  виділяють техніку, забезпечують її паливом, працюють  за кермом  спецмашин. Це  Горовий В.В., Данілов І.Ю., Дикань П.І., Ісаєв Є.А.,   Кайзер Р.О., Квашенко В.А., Нетребчук А.А., Попаденко Ю.В., Тімофєєв А.Ф., Шкребляк В.А.      Дякуємо вам, шановні земляки, за відповідальність та активну життєву позицію!

На дорогах обласного та державного значення працювала ДП «Механізована шляхобудівна колона» (керівник Таранов Юрій Сергійович). Працювала якісно, відповідально, уважно прислухаючись до звернень та побажань сільської ради. Особливі слова подяки за хорошу роботу.

            Уже більше року  КП «Мартинівське ЖКГ» (т. в.о. керівника     Харченко К.А.) має  у своєму розпорядженні  трактор, закуплений Прибужанівською сільською радою для обслуговування населення.  Перелік послуг, які виконуються цією технікою, досить солідний: розвантажувально-навантажувальні, копальні роботи, перевезення вантажу, оранка земельних ділянок, косіння трави тощо.    Узимку ж трактор є незамінним при розчищенні доріг та вулиць у населених пунктах майже всієї громади: Мартинівський, Тімірязєвський, Новосілківський старостинські округи, адміністративний центр –  с. Прибужани і навіть дорога до районного центру м. Вознесенськ. Скрізь попрацював наш трактор, керований Костянтином Анатолійовичем.

            Підсумовуючи сказане, хочеться ще раз подякувати всім, хто не залишився осторонь. У тому числі, й тим людям, хто з лопатою в руках

прокидали доріжки  не тільки на своїх подвір’ях, а й прогорнули стежки зі свого провулку до прочищеної вже вулиці, до ґанків стареньких або одиноких сусідів, до магазину, медпункту, школи, дитячого садочка, церкви.

            У великій справі чи в малій – так добре, коли є люди, які допоможуть, підставлять дружнє плече заради благополуччя інших.

 

 

З повагою та вдячністю –    голова Прибужанівської сільської ради

                                                                        Тараненко О.А.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь