A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

22 січня 2019 в Прибужанівській сільській раді відбулася презентація результатів Індексу спроможності місцевої влади в рамках програми DOBRE

Дата: 24.01.2019 16:14
Кількість переглядів: 1142

22 січня 2019  в Прибужанівській  сільській раді відбулася презентація результатів Індексу спроможності місцевої влади в рамках програми DOBRE

Індекс спроможності місцевої влади – це інструмент оцінювання успішності громад, за допомогою якого місцева влада може визначити власні слабкі та сильні сторони, пріоритети для подальшої роботи і технічної допомоги.

ІСМВ стосується якісного оцінювання діяльності врядування за чотирма категоріями компетенцій, при цьому для кожного показника встановлюється система оцінювання відповідно до конкретних стандартів. Таким чином Програми DOBRE може оцінювати відносний успіх діяльності серед ОТГ, а також вимірювати зміни чи успіхи в кожній конкретній ОТГ у довгостроковій перспективі. Індекс Спроможності Місцевої Влади оцінює внутрішню систему управління в органах місцевої влади, наявні системи, структури, процеси  та допомагає в визначенні дорожньої карти для розвитку ОМС, надає систему для вимірювання прогресу та порівняння з іншими громадами та існуючими кращими практиками.

В Прибужанівській громаді  презентувала результати Індексу спроможності влади  Наталя Алексієнко, програмний спеціаліст програми DOBRE.

 

Загальний бал  ІСМВ  Прибужанівської ОТГ  становить 38,  що на 5,2 бали  вище середнього по сільськім  ОТГ  України.  Звичайно,  ще треба  багато працювати, і потенціал для покращення індексу  є.  Проаналізувавши результати, представники громади отримали рекомендації для покращення роботи та поліпшення індексу спроможності місцевої влади.

Велика подяка  Наталі Алексієнко,  програмному  спеціалісту  програми DOBRE, за підтримку  та   допомогу, за цікаві та корисні зустрічі, за небайдужість та толерантність до   Прибужанівської   ОТГ.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь