A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Аграріїв ДП "ДГ "Зорі над Бугом" привітали з професійним святом"

Дата: 23.11.2018 09:49
Кількість переглядів: 903

Фото без опису

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни,яке було засноване в 1993 році.

Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Це свято не пройшло повз села Яструбинове,так як у ньому вже багато років існує та розвивається дослідне господарство «Зорі над Бугом»,яке успішно очолює Єлінєвський Ю.Ю.

16 листопада  в актовій  залі Яструбинівської школи  відбулася урочиста подія по відзначенню цього чудового свята  для працівників ДП ДГ «Зорі над Бугом». Для працівників агропромислового комплексу лунали веселі пісні у виконанні учнів школи та народного ансамблю «Вербиченька» , вихованців  ДНЗ «Ромашка», виконувались танцювальні номери.

Під час урочистої частини концерту аграріїв підприємства вітали головний бухгалтер Бугайова В.І,керівник профспілки Степаненко Л.П.,агрономи Наконечний В. та Комиш С.,завідуючий майстерні Кравця С.,бригадир колективу тваринників Бугайова О.,керівник служби охорони Волков М.,які на знак вдячності від школярів отримали запашний коровай.

Звернувся до всіх присутніх і директор ДП ДГ «Зорі над Бугом»  Єлінєвський Ю.Ю. Він з радістю поділився здобутками господарства за цей рік  - це і вчасно зібраний врожай, успішно посаджено озимі,хороший прибуток ,який дозволив оновити автопарк господарства. Також Юрій Юрійович  з гордістю повідомив про те,що працівника господарства  Бугайова Олександра визнали кращим механізатором області. На честь свята для своїх підлеглих керівник підприємства зробив невеличкий подарунок у вигляді премії та щиро подякував колективу Яструбинівської школи та колективу ДНЗ «Ромашка» за організацію свята для агаріїв.

Шановні працівники сільського господарства, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Хай і надалі рясно колосяться врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Хай обходять вас природні стихії, а ваша родина живе у затишку, щасті, благополуччі, здоров’ї. Бажаємо прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії та професійної удачі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь