A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

В Яструбиновому пройшло велике свято – День села

Дата: 20.11.2018 09:01
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

6 жовтня  в Яструбиновому пройшло велике свято – День села. В цей день односельці залишили свої домашні справи, так як з 9 ранку на них чекав святковий ярмарок,який організувало ДП ДГ «Зорі над Бугом». Люди мали змогу купити м?ясну продукцію,овочі,фрукти.

Після ярмарку усі бажаючі могли відвідати сільський стадіон,де проходили змагання з футболу,які організували Грущенко О.В та Грущенко В.М.

З 11:00 розпочався святковий концерт. Ведучі Світлана Діденкул та Людмила Чайчук представили запрошених на свято гостей,які радо вітали зі святом всіх присутніх. В цей день до нас завітали перший заступник голови райдержадміністрації Панова Т.М.,голова Вознесенської районної ради Бурдін І.А.,депутат Верховної Ради України Лівік О.П.,депутати районної ради Копієвський І.В. та Савченко А.І.,голова Прибужанівської сільської ради Тараненко О.А.,Закусілова О.А.,Платовський М.В.,делегація від Олександрівської громади на чолі з Бензар М.М. та делегація від Бузької громади на чолі з Заволокою Ю.Ю.

Також усіх вітали господарі села директор ДП ДГ «Зорі над Бугом»,депутат районної ради Єлінєвський Ю.Ю. та представник сільської ради Абакумова В.М. Почесні гості нагородили  грамотами та подяками активних жителів села,працівників підприємства,школи.

Ну і яке ж свято обходиться без подарунків. Директор ДП ДГ «Зорі над Бугом» Єлінєвський Ю.Ю. вручив безліч безцінних  подарунків як для працівників господарства так і для односельців. В цей день працівники автопарку отримали ключі від нової техніки, народний вокальний ансамбль – новий фірмовий баян,а також новенький мікроавтобус,школа отримала в подарунок – тенісний стіл. Також подарунки отримали родини,які відсвяткували срібне весілля Нирянові Олександр Васильович та Валентина Володимирівна та родина Човен Володимир Володимирович та Наталія Анатоліївна. Без подарунка не залишився і наймолодший житель села - Ілля Федчер.

Привітати своїми веселими піснями прийшли вихованці дитячого садочка «Ромашка», учні 10 та 8 класу подарували всім  присутнім запальні сучасні танки. Протягом всього свята лунали пісні від народного вокального ансамблю «Вербиченька».

Після чудового концерту всіх жителів села чекала святкова дегустація «Великої Сільської Юшки» та плову ,які готували працівники ДП ДГ «Зорі над Бугом» під керівництвом директора Єлінєвського Ю.Ю. та працівники школи. Після чого односельці могли насолодитися грою духового оркестру «Grand-band» з м. Южноукраїнск.

Маленькі жителі села могли прийняти участь в іграх та конкурсах та отримати смачні подарунки,які презентував Єлінєвський Ю.Ю.

Весь день для дітей працювали атракціони та батути та можна було насолодитись частуванням солодкої вати та смаколиків. Для дорослих працював виїзний магазин.

Завершився день святковою дискотекою, для усіх бажаючих танцювати  грали з запрошені музиканти з м. Вознесенськ.

Хочеться щиро подякувати за організацію проведення Дня села директора ДП ДГ «Зорі над Бугом» під керівництвом директора Єлінєвського Ю.Ю.,працівникам господарства,працівникам сільської ради, колективу Яструбинівської школи та колективу ДНЗ «Ромашка».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь