A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Дмитрівчани відсвяткували День народження рідного села.

Дата: 16.11.2018 21:05
Кількість переглядів: 742

Гарний день! Веселе свято!   Посмішок було багато!
І дорослі й дітвора, cвяткували День села!

Веселитьсят вода у Південному Бузі

Мерехтить жовта осінь на гілці

У серцях лунають пісні

Відбувається щось у Дмитрівці !

Так вже склалося, що у Дмитрівськім старостинськім окрузі кожного року осінньой порой відмічається День села Дмитрівки.

В суботу 27 жовтня біля сільського будинку культури збираються жителі і гості Дмитрівки. Цього року на святі було багато молоді, і це радує,  адже це свідчить про те, що молодим людям небайдужа історія нашого народу , його звичаї та традиції.

Розпочали свято, порадувавши своїм виступом односельчан вокальна група «Дмитрівчанка»  (художній керівник Зелінський А.Л.), зачарували виконанням пісні « Мамині яблуні».

Свято – це завжди свято і на нього завжди запрошують гостей. На 208 річницо села Дмитрівка завітали: сільський голова Прибужанівської сільської ради Тараненко О.А., заступник сільського голови Прибужанівської сільської ради Зайва М.В., завідувач сектору культури Прибужанівської сільської ради Полощанюк Т.А., настоятель Прибужанівської та Дмитрівської церкви отець Дмитрій, Полощанюк Т.Т.  та сусіди з села Тімірязєвка директор будинку культури Анточі Людмила та Вакалюк Ольга.

З привітаннями та теплими побажаннями виступили: сільський голова Прибужанівської сільської ради Тараненко О.А., настоятель Прибужанівської та Дмитрівської церкви отець Дмитрій, директор СТОВ «Дмитрівське» Данілов І.Ю. За активну громадську позицію, вагомий  особистий внесок у розвиток громади були надані подяки: заступнику сільського голови Прибужанівської сільської ради Зайвій М.В., керівникам фермерських господарств Горовому В.В.,Чоковій Н.М., Сахно А.Ю., Швець С.С., директор у СТОВ «Дмитрівське» Данілову І.Ю., односельчанам, яким не байдуже життя громади: Горовому І.О., Зайвом В.Л., Волошину І.В., Нетребчуку А.А., Бесчетнікову О.В..

Діти – це  майбутнє нашого села. За рік в нашу сільську родину добавилось шість маленьких жителів, це чотири дівчинки та два хлопчика.

З великою пошаною були відзначені довгожителі  громади – це Владімірова К.І. якій виповнилося 93 роки, Мунтян Н.П.  якій виповнилося 92 роки , Лук’янова Л.А. якій виповнилося 90 років, та найповажніші жителі села,це наші учасники війни, ветерани праці, діти війни.

Не оминули теплі привітні слова та гучні оплески весільних  ювілярів, яких у цьому році аж  13.

Згадали також про ветеранів, учасників бойових дій Другої світової війни, учасників бойових дій на території інших держав та учасників АТО.

І не можна не сказати добрих слів про артистів, які своїми виступами створили по справжньому святковий настрій дмитрівчанам.В концертній програмі взяли участь: вокальна група «Дмитрівчанка», ведучі Зайва Альона та Літвіненко Віка, Долганич Соня, колектив дитячого садка «Малятко» вихованці та їх батьки, учні Дмитрівської школи, Полощанюк Тимофій, Анточі Людмила та Вакалюк Ольга.

По завершенню концертной програми,усіх односельців, гостей , всіх добрих людей гостинно запросили до святкового частування. Смачну юшку, пиріжки, чай ,смажену рибу приготували: Шевченко Уляна, Бєла Валя, Яновська Оля, Лановенко Валя. З великим задоволенням   приготували дуже смачний національний плов Бромберг Борис та Тен Альберт для всіх присутніх на святі.

Було де розважитися на святі і дітям. Для них  були запрошені атракціони та електромобілі. Смакувала дітвора солодкою ватою та попкорном.До самого пізнього вечора продовжувалося свято та лунала музика. Свято закінчилося, а спогади про нього залишаться надовго.

Велика подяка всім артистам, учасникам концерту, які впродовж свята зігрівали своїх односельців гарними піснями, танками, щирими  словами та спонсорам, які допомогли організувати таке чудове свято.

Діловод та директор будинку культури Дмитрівського старостинського округу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь