Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День села Новосілка

Дата: 12.11.2018 14:53
Кількість переглядів: 697

 «Я з тих країв де цар у полі колос, а ціна за щастя – мозолі»

Фото без опису

Під такою назвою у с. Новосілка 20 жовтня відбувся святковий концерт. Того суботнього дня, втім, як і завжди, у сільському клубі зібралось багато односельчан та гостей.Та звичайно ж жодного разу не проходило свято без запашної ярмарки. Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить ярмарок в нашому селі. Участь у ярмарку традиційно взяли участь активні батьки ЗДО “Сонечко”,та усі бажаючі жителі села. Найбільше продавалися, звичайно, солодощі – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики, желе, пиріжки. Хоча були в асортименті й  «несолодкі» страви.А щоб веселіше торгувалося-сільський голова Олександр Анатолійович Тараненко разом з фермерами Плюховим Ю.А та Тимофієвим А.Ф запросили духовий оркестр з Вознесенського будинку культури.
Ведучі -Хаєцька Н.І та Харченко В.П з приємністю оголосили про початок свята.
Голова ветеранської ради с.Мартинівка прочитала вірш «Село Новосілка»,який напередодні написала сама.
Ніби їй в унісон прозвучала пісня  «Черемшина». Проте скарбниця талантів тільки почала розкриватись.
Радо зустріли і щиро аплодували односельчани таночку наймолодших аматорів ЗДО “Сонечко”…
 Народжуються і підростають діти, одні лиш починають навчання, інші вже здобули професію, хтось одружується, а хтось відзначає золоте весілля. Для всіх наші аматори приберегли привітання,та нагороди з подарунками від виконуючій обов’язки старости села Новосілка Фріцлер З.О. Багато позитивних емоцій подарували глядачам ансамбль дівчаток і хлопчиків − учнів початкових та старших класів нашої школи.
Глядачі щиро аплодували виконавцям-солістам Полощанюк Тимофію та Горбулінської Тетяні,запрошених з м.Вознесенськ. Сімейному дуету Наталії та Юрію Хаєцьких.
У фіналі зачарувала всіх пісня  «Село,моє село» у виконанні директора будинку культури Хаєцької Н.І та молодої мами Малиш Ксенії.
Приємно, що на святі були присутні запрошені гості, які не шкодували теплих слів на адресу  всієї громади.
Художній керівник Андрющенко О.А  подякувала всім юним учасникам святкового концерту вручивши солодкі подарунки та подяки ,які допоміг придбати наш фермер СГ “СПАРТАК” Плюхов Юрій Андрійович.

Але на цьому свято тільки розпочиналось-на вулиці усіх присутніх чекала смачна юшка,яку приготували шкільні кухарі Ротар Тетяна та Накулова Наталія,та неймовірно смачний плов.

Діток закликали до себе різноманітні атракціони та розваги.Біля БК облаштували фото зону для бажаючих сфотографуватись на згадку про незабутній день села.

Присутні дуже весело провели час-танцювали,жартували,веселились,пригощались їжею, та не вспіли оговтатись,як настала темна ніч.

Свято приготували працівники будинку культури-Андрющенко О,А та Хаєцька Н.І

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь