A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Немає нічого кращого, аніж дитячий сміх

Дата: 17.09.2018 16:21
Кількість переглядів: 4210

Немає   нічого   кращого, аніж дитячий сміх

Фото без опису

                                                                                                            Піклування про дітей у цілому світі

                                                                                                                        Це місія честі, любові й добра.

                                                                                                                        Заради майбутнього треба нам жити

                                                                                                           Прекрасне і вічне нехай не вмира.

 

    Сонячний  вересневий ранок. Радість в очах, веселі посмішки, щасливі  обличчя дорослих і дітей…

    Для дітей, які проживають у  с. Прибужани і відвідують  заклад дошкільної освіти «Джерельце», день 12 вересня 2018 року видався  святковим. Уранці поспішали до закладу батьки і діти, педагоги-вихователі  і гості.

    Приємний  подарунок   зробили   дітям  ТОВ СП «НІБУЛОН»,  надійний  соціальний   партнер  Прибужанівської  сільської  ради.  У  рамках  угоди  соціального  партнерства  в  садочок  придбано  сучасний  дитячий  ігровий  майданчик вартістю 78375 грн.  Тепер у дітей є повноцінна ігрова  зона,  в комплект якої входить гойдалка-балансир, гойдалка на пружині, підвісна гойдалка, карусель, дитячий ігровий комплекс, спортивний баскетбольний  щит. 

    Відкриття  цього  майданчика, а також втілення в життя  інших  проектів  говорить  про соціальну  відповідальність  керівництва   ТОВ СП «НІБУЛОН»  перед  громадою. Ці добрі справи підтягують  розвиток  інфраструктури, покращують  комфорт  села  та соціальний  розвиток громади. 

   Нові  яскраві  споруди  отримала малеча  садочка за сприяння  керівництва ТОВ СП «НІБУЛОН»,  депутата   обласної  ради  Терещенка  О.К., керівника  філії    «Прибужанівська» ТОВ СП «НІБУЛОН» Піроженка   О.В., депутатського  корпусу Прибужанівської сільської ради. А допомогли  встановити  майданчик   батьки вихованців.

    Урочисте  відкриття  ігрового майданчика відбулося  на території  самого закладу. Звучить  весела музика… На майданчику вишикувалися діти, батьки, гості. На свято завітали  голова Прибужанівської сільської ради Тараненко О.А., заступник голови   Зайва М.В., обласний депутат 7 скликання  Миколаївської  обласної ради Терещенко О.К., директор  філії  Прибужанівська  ТОВ СП «НІБУЛОН»    Піроженко  О.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту  Прибужанівської сільської ради Алексєєв С.М., отець Дмитро, настоятель церкви св. Іоанна.

    Вихованці  ЗДО «Джерельце»  духмяним  короваєм  гостинно зустрічали  гостей свята.                                                                                                                                                                                                                           

    Сільський голова Тараненко О.А. від  імені  батьків та дітей села Прибужани  подякував спонсорам  за фінансування  дитячого   майданчика та турботу про дітей. Слова подяки висловив начальник відділу освіти, молоді та спорту Прибужанівської сільської ради Алексєєв С.М.

   Піроженко О.В. зазначив, що тепер діти зможуть більше часу проводити  на свіжому повітрі. Різноманітні гойдалки,  карусель, дитячий  комплекс для ігор  відтепер слугуватимуть  найменшим  дітям не тільки для розваги, а й сприятимуть  їх фізичному  розвитку.

    До подяки долучився  місцевий священик,  отець Дмитро,  він же і батько трьох дітей, які відвідують  дитячий  заклад. Він від усієї громади села  та батьків вихованців подякував  депутатам  за ігровий майданчик,  помолився та окропив  територію, споруди, діток та всіх  присутніх святою водою,  побажав, щоб вони слугували дітям довгі роки. Представникам  влади побажав і надалі  робити добрі  справи для дітей, для громади.

    Новий дитячий ігровий майданчик – це місце для веселого та активного відпочинку, де діти  зможуть гратися і спілкуватися з однолітками,  це радість для всієї малечі   та їх батьків. Майданчик  відразу прикрасив  територію садочка.

     І ось нарешті  відбулася  така  довгоочікувана   подія – червона стрічка  перерізана. Діти  залюбки опанували  гірки, гойдалки.

    Після урочистих  привітань  до гостей свята промовляли найменші мешканці села, які подарували присутнім веселий настрій, підготували чудові радісні та  вдячні вірші про новий ігровий майданчик.

   Те, що дітям сподобався  такий  подарунок, неможливо  було не помітити. Одразу по закінченню свята вони  побігли випробовувати  нові  каруселі та гойдалки, їхні личка  засвітилися і вони навипередки  побігли, щоб  першим забратися на споруду, спуститися і знову  нагору.

    Закінчилося   урочисте  відкриття   дитячого  ігрового  майданчика, дорослі   повернулися до справ, а на самому майданчику   продовжувалося  свято: лунав дитячий  веселий сміх, продовжувались  ігри та розваги. Вихователі мали можливість спостерігати  за тим, як бавляться та набираються сил їхні вихованці. І кожному, хто  долучився   до створення  цього  неймовірного заходу, було  зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради  чого  варто  жити й працювати.

    Ця подія для сільських дітей  дійсно стала непересічною. Лавки, гойдалки, гірка  подарували дітям  справжню  казку, яку принесли  їм дорослі.  

   Дуже приємно, що серед нас живуть люди, готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

     Адміністрація дитячого садка «Джерельце», педагогічний колектив, батьки  дякують керівництву  ТОВ СП «НІБУЛОН»,  депутату  обласної  ради  Терещенку  О.К., керівнику  філії    «Прибужанівська» ТОВ СП «НІБУЛОН» Піроженку  О.В., депутатському корпусу Прибужанівської сільської ради  за  небайдужість   до  маленьких  жителів  нашої громади.  Бажаємо Вам  здоров'я, успіхів і фінансового процвітання! Дякуємо Вам за небайдуже ставлення до дитячих потреб і сподіваємось на подальшу підтримку!  

 

                                                                                                     Калина О.П.,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Прибужанівської  сільської  ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь