A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Свято спорту у Прибужанівській ОТГ

Дата: 26.08.2018 19:10
Кількість переглядів: 680

Свято спорту у Прибужанівській ОТГ

Street Workout  - це для тих хто за здоровий спосіб життя, для тих хто проти алкоголю і наркотиків, для тих хто цінує свіже повітря і рух, хто повноцінно відчуває смак життя. Street Workout  - це краса, грація і здоров'я!

28 липня у селі Мартинівське  стартував захід «Street Workout   у Прибужанівськії ОТГ».  Даний проект впроваджується ГО "Серце Активної Молоді" за підтримки БФ "LASKA" в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» #DOBRE, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)".

На  заході  були  присутні : головний спеціаліст по Молоді і спорту Прибужанівської ОТГ- Бурхачов Владислав Олександрович, консультант благодійного фонду «Ласка» -  Алла Дракова та спеціально запрошений гість з Дніпра - голова міжнародної організації «Street Workout» Денис Мінін зі своєю командою спортсменів.

Але це ще не весь список запрошених. Звичайно ж ,на свято були запрошені спортсмени з Вознесенська: учасник Всеукраїнських змагань зі «Street Workout», людина – мотиватор Михайло Нелюбов,учасник шоу «Україна має талант» - Олег Куделя, фітнес-тренер Вікторія Дідікіна та її донька спортсменка Анна Дідікіна.

Можливість відвідати захід була у всіх бажаючих жителів громади,так як організатори забезпечили безкоштовний підвіз до місця проведення свята.

Після урочистої частини розпочалося захопливе видовище: показові виступи команди з міста Вознесенська та учасників Дніпровської збірної  під керівництвом Дениса Мініна: Набігуса Данила,Максимчука Олега,Максимчука Романа,Міщенка Антона.

Але на цьому свято не скінчилося, після виступів гостей розпочалися  змагання серед попередньо зареєстрованих учасників з різних сіл ОТГ. Вони мали змогу  продемонструвати свої вміння у таких номінаціях як «Віджимання на брусах»,  «Підтягування на перекладині», «Тримання ніг під кутом 900 у положенні вис на перекладині» . Переможці отримали медалі , грамоти та призи.

Від свого імені хочу висловити подяку Тараненку О.А., ,депутатському корпусу Прибужанівської сільради ,а особливо Терещенко Т.Л.,працівникам Прибужанівської сільради, Драковій Аллі,Відділу Освіти Молоді та Спорту Прибужанівської ОТГ,спортсменам з Дніпра та Вознесенська, сім?ї Павловських та моїй дружині Кравченко Олені за організацію та проведення свята.

 Голова  ГО «Серце Активної Молоді»     Кравченко Андрій

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь